Bilet pariuri „CIA” 17.10.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 11.1%
Castigate: 2/18
Unitati: -643

Biletul pentru ziua de Sambata, 17 Octombrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 6.92 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 17.10.2020

Pontul propus de Cristian la Chelsea – Southampton (17:00)

Elevii lui Lampard au trecut peste esecul cu Liverpool, remiza cu West Brom si eliminarea din cupa dupa 4-0 cu Crystal Palace.  Pe teren propriu, Chelsea are 9 victorii si o infrangere si a marcat cel putin 2 goluri in 7 meciuri. In precedentele 10 meciuri cu Southampton, Chelsea are 8 victorii si o singura infrangere. De partea cealalta, Southampton a trecut peste cele 3 infrangeri si acum are 2 victorii consecutive cu Burnley si West Brom. Havertz si Werner au marcat pentru Germania si sunt in mare forma, am sa mizez pe o victorie a “albastrilor”.

1& 2+ – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Getafe – Barcelona (22:00)

In primele 4 partide disputate, Getafe a obtinut 2 victorii si un egal. Vine dupa infrangerea cu 3-0 contra celor de la Sociedad. Doar 4 echipe au reusit sa marcheze pe terenul celor de la Getafe in ultimele 10 partide. De partea cealalta, Barcelona a pierdut primele puncte in ultima etapa cu Sevilla, meci terminat cu scroul de 1-1. In 6 din ultimele 10 meciuri ale celor de la Barcelona, ambele echipe au marcat. Mizez pe un meci cu goluri, la ambele porti.

GG-  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Sampdoria – Lazio (19:00)

Gazdele au inceput cu 2 infrangeri in primele 2 meciuri disputate, chiar si Benevento i-a batut. In ultimele 7 meciuri de Serie A, Sampdoria are 5 infrangeri si o singura victorie. Pe teren propriu a primit cel putin un gol in 7 din ultimele 10 meciuri. Adversara sa, Lazio nu are un sart de sezon foarte bun, avand doar 4 puncte adunate. Lazio are 4 victorii consecutive in ultimele deplasari la Sampdoria. Chiar daca are multi absenti, eu cred ca Lazio va castiga.

2 – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 17 Octombrie 2020

biletul zilei CIA - 17 octombrie 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close