Bilet pariuri “CIA” 28.10.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de miercuri, 28 Octombrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 5.59 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 28.10.2020

Pontul propus de Cristian la Ferencvaros – Dynamo Kiev (22:00)

Cele doua echipe se lupta  pentru locul 3 din grupa G. Gazdele au primit 5 goluri in primul meci de la Barcelona. Nu a pierdut in ultimele 14 meciuri disputate pe teren propriu. Chiar daca a pierdut un singur meci, Ferencvaros a primit gol in 6 din ultimele 10 meciuri disputate.

De partea cealalta, Dynamo Kiev a trecut de infrangerea cu Juve si a castigat meciul din campionat cu Oleksandriya. IL Luce are 9 victorii in cele 12 meciuri pe banca celor de la Dynamo Kiev. Oaspetii au marcat cel putin 2 goluri in 8 din ultimele 10 deplasari.  Am sa mizez pe experienta celor de la Dynamo Kiev in acest meci, de aceea nu cred ca vor pierde si se vor inscrie minim 2 goluri.

X2 & 2+ – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Manchester Utd – RB Leipzig (22:00)

In primul meci, Man United a intors scorul cu PSG si s-a impus cu 1-2. Gazdele au primit minim un gol in 7 din ultimele 10 meciuri disputate. In 7 din ultimele 8 meciuri disputate acasa de Manchester s-a inscris la ambele porti.

De partea cealalta, Leipzig este lider in Bundesliga si s-au impus cu 2-0 in primul meci din UCL. In ultimele 2 meciuri din Champions League, Leipzig a primit 5 goluri. Ei au experienta cu echipele din Anglia, in sezonul trecut au eliminate-o pe Spurs cu 4-0 la general. Mizez pe un GG in acest meci.

GG –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Club Brugge – Lazio (22:00)

Dupa victoria din Rusia, Brugge a pierdut meciul de campionat cu Leuven. Gazdele au pierdut 3 din ultimel 7 meciuri disputate acasa iar in 5 meciuri au primit minim un gol.

Adversara sa nu are cel mai bun start de sezon, castigand doar 2 meciuri din 5 in Serie A. Ei au reusit surpriza in primul meci de UCL si au castigat cu Dortmund, scor 3-1. Chiar daca jocul sau din deplasare nu convinge, eu am sa merg pe Lazio ca nu va pierde.

X sau 2 – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 28 Octombrie 2020

Pariază AICI cu 500 RON Bonus!

Leave a Comment: