Clinceni – UTA Arad ponturi pariuri 25.10.2021

clinceni uta arad ponturi pariuri

Academica Clinceni si UTA Arad se vor infrunta luni de la ora 17.30 in cadrul etapei a 13-a din Romania Liga 1. Echipa oaspete porneste din postura de favorita, asta nu doar prin prisma pozitiei din clasament. Daca esti in cautare de pronosticuri pentru acest meci iti recomand articolul urmator.

clinceni uta arad ponturi pariuri

Academica Clinceni

Gazdele ocupa ultimul loc in clasamentul Ligii 1 cu doar 3 puncte cumulate dupa 12 runde disputate si se pare ca evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai dificila, poti incerca ponturi pariuri Liga 1 pe un rezultat favorabil oaspetilor.

Ilfovenii vin dupa un esec drastic inregistrat in Banie contra Universitatii Craiova, oltenii impunandu-se cu scorul de 5-0, dar au ratat un penalty si alte numeroase oportunitati de a marca.

Echipa pregatita de cateva etape de Ionut Chrila are probeleme financiare, se vorbeste inclusiv de o intrare in insolventa, aceasta ar putea fi o explicatie pentru rezultatele foarte slabe inregistrate dupa un sezon foarte bun.

UTA Arad

Oaspetii in schimb sunt pe val, lupta pentru o clasare in play-off, momentan sunt pe locul 8 cu 20 de puncte, dar sunt destul de aproape de primele 6 pozitii.

In ultima etapa s-a impus acasa la limita, scor 1-0, contra celor de la FCU Craiova, cu aceasta victorie a intrerupt o serie de 4 jocuri la rand fara a castiga.

Laszlo Balint a reusit sa creeze o echipa redutabila, omogena, bine organizata tactic, foarte agresiva pe faza defensiva, iar in atac are trasee precise la capatul carora apar de regula unul dintre jucatorii ofensivi: Ioan Hora, Liviu Antal sau David Miculescu.

Echipe probabile si absenti.

Echipe Probabile.

Clinceni (4-2-3-1): Dobre – Achim, Patriche, Bilali, Pashov – Moulin, Cascini – Vanzo, Chandaraov, Amorim – Omoh.

UTA (4-2-3-1): Iacob – Slyakov, Medjimorec, Erico da Silva, Vukcevic – Vorobjovas, Roger – Ubbink, Hora, Miculescu – Dangubic.

Vezi aici toate cotele pentru Clinceni – UTA!

Absenti.

Clinceni: nu sunt.

UTA: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

In sezonul precedent UTA a luat 4 puncte ilfovenilor, victorie 3-0 in deplasare si remiza alba pe teren propriu. Textilisti au castigat de asemenea 3 din cele 4 deplasari cu Academica, care la randul sau a bifat o victorie.

Ponturi pariuri Clinceni – UTA – Lily84.

Academica nu se regaseste in acest sezon, in plus a fost parasita si de antrenorul Ilie Poenaru cel care a ales sa o pregateasca pe Gaz Metan Medias.

Ilfovenii au cea mai slaba ofensiva a campionatului intern cu 28 de goluri incasate, iar acum vor infrunta o echipa care a pierdut o singura data in deplasare sezonul acesta de Liga 1.

UTA de cealalta parte este o formatie pe val, chiar daca nu trece prin cea mai buna perioada a sa ramane una dintre echipele foarte bune din campionatul intern.

Ma astept ca aradenii sa nu piarda, sunt mult mai bine organizati, cu un moral foarte bun, de asemenea Laszlo Balint are solutii de calitate pe banca de rezerve.

Recomand o succesiune de evenimente, oaspetii sansa dubla, sunt echipa mai buna, dar si peste 2 goluri marcate in meci, Academica are cea mai slaba defensiva din Liga, poti profita de oferta Betano bonus pentru a paria pe acest joc.

Pronostic Clinceni – UTA: UTA sansa dubla X2 & peste 1.5 goluri cota 1.92