Biletul Zilei Cota 2 01.03.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 01.03.2021 –  Incepem o luna noua cu dorinta de a face cit mai rapid uitata perioada mai slaba din februarie. Am ales azi „un martisor” in cota de 2,27 bazat pe doua partide, una din campionatul nostru, cealalta din fotbalul belgian. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 01.03.2021

Ponturi pariuri Poli. Iasi – Voluntari (ora 17:30)

In Copou un meci al „suferinzilor”, joaca ultimele clasate, practic echipele cele mai slabe in actuala editie de campionat, in acest moment. Iesenii isi doresc primul succes din acest retur si sa spele si rusinea din meciul tur, atunci cind au pierdut la Voluntari cu 0-4.

Au trecut cinci luni de la ultima victorie a moldovenilor acasa, acel surprinzator 5-2 cu FCSB din septembrie 2020, dupa aceasta au urmat doua remize si sapte infringeri pe teren propriu.

Iesenii acasa au o medie de un gol marcat, dar si de minim doua incasate in fiecare joc, avind un golaveraj de 12-25 in 12 confruntari.

Gazdele au primit minim un gol in 19 din cele 22 de partide disputate pe teren, ei pierzind un joc, cel din tur cu Viitorul, la masa verde datorita problemelor cu nocturna la acea vreme.

Ilfovenii sunt neinvinsi in ultimele trei deplasari in fata unor echipe solide, doua remize, 2-2 la Sepsi si 0-0 pe terenul campioanei, CFR Cluj, si o victorie la Ovidiu, 1-0 cu Viitorul.

Un fapt inedit la oaspeti, din cele 37 de goluri primite un numar foarte mare le-au incasat in repriza secunda, 25 de goluri.

Raportul confruntarilor directe in prima liga este usor favorabil gazdelor de azi, 7-5, alte 7 partide fiind remize.

La gazde, in acte, este antrenor principal incepind cu acest joc Marian Rada, 61 ani, care il inlocuieste pe Mugur Cornățeanu, insa „adevaratul” antrenor este Andrei Cristea, cel care ia toate deciziile, dar care momentan nu are licenta Pro.

Pont: O 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Leuven – Antwerp (ora 21:45)

Clasati pe pozitia secunda oaspetii vin la Leuven dupa o serie de cinci etape fara infringere, trei victorii si doua remize. Gazdele la rindul lor pentru a se mentine in zona de calificare pentru Europa League nu-si permit sa piarda azi, in conditiile in care Mechelen si Standard Liege „le sufla' in ceafa.

Leuven o singura victorie in ultimele 7 confruntari dintre cele doua, un 2-1 in deplasare in 2014. In rest Antwerp a castigat de trei ori, ultima oara in tur 3-2, alte trei partide fiind remize.

Raportat la ultimele jocuri din campionat si la scopurile celor doua formatii ma astept la un joc in care ambele sa reuseasca cel putin cite un gol.

Pont: GG – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

03

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !