Biletul Zilei Cota 2 01.05.2021

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 – 01.05.2021 –  Pentru azi m-am decis sa merg pe o dubla romaneasca in care echipele gazda isi joaca sansele in indeplinirea obiectivelor pe care le au. Aradenii sunt obligati sa inscrie si sa joace la victorie, orice alt rezultat i-ar baga in calculele pentru evitarea retrogradarii. Sa avem bafta si profit!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 – 01.05.2021

Ponturi pariuri Botosani – Sepsi (ora 17:30)

In Moldova se joaca meciul care poate sa readuca formatia gazda in lupta pentru pozitia 4 in playoff, clasare care este de altfel si obiectivul moldovenilor, in acest moment ei fiind la cinci puncte de Sepsi in clasament.

Obiectiv greu de atins, dar nu imposibil, in conditiile in care Sepsi este pe val dupa succesul de la Giurgiu, 2-1 cu FCSB, Desi au doar doua victorii in ultimele lor 11 jocuri elevii lui Marius Croitoru nu au de ales si trebuie sa joace azi la victorie, pentru a mai avea sanse reale la locul 4.

In coonditiile in care Al Mawas este suspendat in atac este nevoit sa apeleze la Keyta, care pare cam iesit din forma si fiind cu gindul la plecare, acesta urmind sa fie ajutat de Camara si albanezul Fili, autorul dublei in fata celor de la Clinceni.

Sepsi a pierdut in deplasari doar doua partide in intreg sezonul, iar in cinci din ele a castigat cu scorul de 2-1.

Din 2017 si pina in prezent am avut parte de zece confruntari intre ele, in care moldovenii au cinci succese si Sepsi a castigat o singura data, alte patru fiind remize.

Pont: 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri UTA – Chindia (ora 15:00)

Gazdele vin dupa doua infringeri consecutive din care ultima , 1-4 la FC Arges, mai mult ca sigur ca a creat o emulatie in rindul aradenilor care vor incerca sa demonstreze ca a fost doar un accident in Trivale, mai ales ca intalnesc liderul din playout.

Targovistenii sunt neinvinsi pina acum dupa 4 jocuri, trei victorii si o remiza, si mai mult au un golaveraj imaculat, 5-0.

Aradenii nu-si permit inca o infringere, mai ales acasa, in conditiile in care deja Viitorul, care este pe loc de baraj, a ajuns la trei puncte in spatele elevilor lui Laszlo Balint.

Gazdele ar putea acuza ceva probleme serioase in defensiva, mai ales ca l-au pierdut la ultimul antrenament pe Isac, si inca sunt incerti si se faca eforturi pentru a fi recuperati pina la ora jocului a cel putin unu dintre Benga și Tomozei.

La oaspeti antrenorul Emil Sandoi nu se poate baza pe Pitian care este suspendat, o pierdere importanta in angrenajul defensiv al dambovitenilor.

Aradenii s-au descurcat greu in jocurile de pe teren propriu, doar 2 victorii in 13 confruntari, in timp ce targovistenii sunt o „nuca” tare in deplasari, acolo unde au fost invinsi doar de trei ori in 12 jocuri.

Pont: G 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

1 mai

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !