Biletul zilei Cota 2 – 01.10.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 64%
Castigate: 14/22
Unitati: 713

Prima zi din luna da startul la un weekend incendiar, cu foarte multe partide, printre care si multe derby-uri. Pentru a incepe cu dreptul v-am pregatit o dubla pe goluri, care ajunge la cota 2.27.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 27.09.2021

Arsenal U23 – Brighton U23 (ora 21:00)

Una dintre cele mai spectaculoase competitii, pe care inca mai gasiti cote bune, si mai ales daca pariati in timpul desfasurarii meciului, ne-a pregatit si pentru azi multe partide interesante. Una din cele mai interesante este cea dintre Arsenal U23 si Brighton U23, 2 echipe care ne-au obisnuit cu golurile.

Echipa gazda a avut parte de minim 3 goluri in toate etapele jucate pana acum, avand o medie de 3 goluri marcate chiar de ea si putin peste 2 goluri incasate. De asemenea Brighton U23 ne-a oferit acest pont, castigator in 4 din cele 6 etape.

Cele 2 s-au confruntat de 6 ori pana acum, si in 4 din acestea s-a atins baremul de cel putin 3 goluri.

KV Mechelen – Standard Liege (ora 21:45)

AFAS-stadion Achter de Kazerne din Mechelen va gazdui duelul dintre KV Mechelen si Standard Liege, 2 echipe care au avut debuturi identice din punct de vedere al numarului de puncte acumulate, mai exact 13. Ma astept sa vad un meci strans, fapt pentru care imi este greu sa imi aleg o favorita, dar cu siguranta golurile nu se vor lasa asteptate si va recomand sa profitati inca din prima repriza pe pariuri live pe goluri, 1+ sau chiar 2+.

Cea mai buna medie de goluri din prima liga belgiana, este in partidele jucate de KV Mechelen, mai exact 3.66, aceasta bucurandu-ne ochiul cu fotbalul practicat pana acum. Echipa oaspete vine dupa o infrangere pe teren propriu, cu scorul de 2-1

Cele 2 combatante din aceasta seara, au ajuns la 9 confruntari consecutive cu cel putin 3 goluri marcate, in 7 din acestea vazan goluri in ambele porti.

Leave a Comment: