Biletul Zilei Cota 2 02.04.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 66.7%
Castigate: 10/15
Unitati: 613

Biletul Zilei Cota 2 – 02.04.2021 –  Astazi ne bazam pe cele doua partide din prima liga, jocuri care ar putea confirma a 5 -a echipa pentru playoff si daca Astra mai are sanse sa prinda ultima pozitie, locul 6, in extremis. Adversarele lor doua trupe “necajite” si pentru care fiecare punct smuls ar conta enorm in playout, in tentativa de raminere pe prima scena. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 02.04.2021

Ponturi pariuri Acad. Clinceni – Iasi (ora 17:30)

Dupa punctul smuls la Pitesti, 1-1, cu o victorie azi trupa lui Ilie Poenaru ar fi aproape intrata in playoff, ar face 41 de puncte si matematic ar mai avea nevoie de un punct, in cazul in care Astra si Chindia ar castiga ambele jocuri.

Dupa succesul din februarie, 1-0 cu FCSB, a urmat o serie de egaluri a ilfovenilor, cinci in ultimele sase jocuri, si o infringere, rezultate care inca dau emotii celor de la Clinceni in lupta lor pentru Top 6, alatauri de FCSB, CFR, U Craiova si Sepsi, echipe ce si-au asigurat deja si matematic prezenta in playoff.

Iesenii au obtinut runda trecuta acasa prima victorie dupa 3 luni, 1-0 cu Dinamo, jocul fiind si primul in care nu au incasat nici un gol in aceasta perioada.

Lotul pregatit de scurt timp de italianul Nicolo Napoli trece printr-o perioada de framintari interne. Astfel iesenii au “sabotat” antrenamnetul de marti dimineata, cauza fiind neachitarea a doua salarii restante.

Pont: 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Gaz Metan – Astra (ora 20:30)

Elevii lui Eugen Neagoe inca mai spera la playoff insa pentru acest lucru trebuie sa castige cele doua jocuri pe care le mai au, si depind si de jocul rezultatelor adversarelor directe, Clinceni, Botosani si FC Arges.

Desi au pierdut doua puncte importante in ultima runda, 1-1 acasa cu Botosani, astralii vin dupa 8 etape fara infringere, sase victorii si doua egaluri.

Gazdele au cucerit un punct urias runda trecuta in deplasarea de la Sepsi, insa per total au un bilant slab de cind echipa a fost preluata pe banca tehnica de Mihai Teja.

In noua confruntari au reusit o singura victorie, 1-0 in februarie cu Chindia, doua remize si sase infringeri consecutive. Ultimele patru jocuri cu Astra au insemnat pentru medieseni o remiza si trei infringeri, Mediasul nereusind sa marcheze nici macar un gol.

Pont: 2-5 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

2 april

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment: