Biletul Zilei Cota 2 03.03.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 31.3%
Castigate: 5/16
Unitati: -501

Biletul Zilei Cota 2 – 03.03.2021 –  Incepe sa “miroasa” a primavara si pentru noi, de ieri am revenit la verde, o culoare pe care o asteptam cu bucurie si speranta. Acum trebuie sa fim atenti si motivati, si sa reusim sa sporim “recolta” de unitati pentru a spera la o luna buna. Un periplu azi prin trei orase Ploiesti, Genoa si Copenhaga, care in final ne-au dus la o cota de 2,50. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 03.03.2021

Ponturi pariuri Petrolul – Astra (ora 20:30)

Oaspetii revin in orasul “de bastina”, fiind la baza tot din Ploiesti, insa dupa preluarea clubului de catre patronul Ioan Niculae “astralii” si-au gasit noua casa la Giurgiu.

Petrolul este intr-o forma deosebita si dupa ce au zdrobit etapa trecuta Pandurii, 4-0 la Tg Jiu, au urcat in clasament pe locul 3, la patru puncte de lider, oltenii lui Mititelu, si unul singur de locul secund ocupat de ASU Poli Timisoara.

In plus runda trecuta a Cupei au eliminat Iasiul in stil de mare echipa, un 3-0 fara comentarii, elevii lui Viorel Moldovan practicind un fotbal ofensiv si placut ochiului.

In conditiile in care in campionat sunt departe de pozitiile europene, Cupa a devenit un posibil obiectiv pentru elevii lui Eugen Neagoe, mai ales ca detinatoarea trofeului, FCSB, si campioana din editia trecuta,CFR Cluj, sunt deja out.

Avind un singur esec in ultimele opt partide oficiale oaspetii spera sa reuseasca azi calificarea in semifinalele Cupei Romaniei, in aceste conditii Neagoe urmind sa joace cu cel mai bun 11 posibil.

La rindul lui antrenorul Viorel Moldovan a sintetizat cel mai bine modul de abordare al elevilor sai in aceasta seara prin mesajul pe care l-a transmis acestora: “Chiar le-am spus că nu avem absolut nimic de pierdut, ci numai de câștigat, dacă vom reuși să ne calificăm!”, conform siteului oficial.

Pont: O 1+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri FC Copenhaga – Vejle (ora 21:00)

Gazdele sunt in actuala editie departe de forma aratata in alte sezoane, dupa 18 etape ocupa pozitia 4, la 7 puncte distanta de prima clasata, Midtjylland.

O echipa care marcheaza in medie doua goluri de joc, 35 inscrise in 18 partidei, dar si cu o aparare subreda, primind pina acum 30 de goluri.

Oaspetii cu 11 reusite in noua deplasari spera intr-un rezultat bun la Copenhaga pentru a mai avea sanse, in ultimele patru etape din regulat, sa prinda zona de playoff, fiind inaintea jocului de azi la doar trei puncte distanta de locul 6, ocupat de Odense.

O confruntare intre doi tineri tehnicieni apreciati in Superleague, danezul Jess Thorup la gazde, 51 ani, respectiv romanul Costel Galca la Vejle, 48 ani.

O partida in care sperantele ofenisve ale gazdelor se leaga in primul rind de Jonas Wind, golgeterul campionatului, 11 reusite dupa 18 etape, la egalitate cu Mortensen de la Aarhus.

La oaspeti principalii realizatori sunt departe de Wind, brazilianul Goncalves Sousa si danezul Faghir Wahid avind fiecare cite 5 goluri.

Pont: 2-5 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Genoa – Sampdoria (ora 21:45)

Doua echipe rivale prin traditie, ambele din zona Liguria, se intalnesc astazi in meciul cu numarul 103 al asa numitului Derby della Lanterna, Clasate ambele in zona mediana si linistita a clasamnetului ar trebui sa ne ofere un joc frumos si de la care sa ne asteptam si la goluri.

Gazdele au facut o schimbare foarte inspirata, in finalul anului 2020, atunci cind l-au inlocuit pe antrenorul Rolando Maran cu Davide Ballardini.

Dupa preluarea bancii tehnice de Ballardini, exact ca in povestile cu balauri, am asistat la “o trezire” a “Grifonului”, doar doua infringeri in campionat, rezultate ce au dus momentan Genoa la opt puncte distanta de ultimul loc retrogradabil.

Putine absente azi in ambele tabere, Pellegrini și Biraschi la Genoa, ambii accidentati, in timp ce Claudio Ranieri la oaspeti nu il are la dispozitie doar pe atacantul Ernesto Torregrossa, in recuperare dupa o accidentare mai veche.

Ca un element interesant “Grifonul”, din postura de gazda, nu a mai pierdut in fata Sampdoriei in ultimele sase confruntari.

Pont: G 1-3- Click AICI și adaugă-l pe bilet!

3 Martie

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment: