Biletul Zilei Cota 2 03.05.2021

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 – 03.05.2021 –  Pentru azi m-am decis sa merg pe o dubla romano-italiana, derbiul din playoff dintre FCSB-CFR Cluj si jocul din Serie A, de la Torino, care ar putea insemna in cazul in care oaspetii pierd si retrogradarea matematica a Parmei. Sa avem bafta si profit!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 – 03.05.2021

Ponturi pariuri FCSB – CFR (ora 20:30)

Gazdele vin dupa doua infringeri consecutive care au dus la schimbarea liderului si astfel inaintea ultimei partide din turul playoffului clujenii sunt pe locul 1 cu doua puncte avans.

In aceste conditii pentru a mai conta in lupta pentru titlu FCSB este obligata azi sa nu piarda, ideal ar fi sa obtina victoria, in conditiile in care in retur vor juca ultima runda in Gruia.

Dupa o perioada neagra, jocul si accidentarea, cel putin una in ultimele partide, antrenorul Toni Petrea a primit si o veste buna. A fost recuperat Darius Olaru, unul dintre „plaminii” formatiei, degringolada la ros-albastri incepind efectiv dupa accidentarea acestuia.

In perspectiva luptei de la distanta, transferurile pentru viitorul sezon, se pare ca CFR ar fi dat deja o lovitura rivalei de azi si ar fi ajuns la o intelegere cu fundasul central al lui Sepsi, algerianul Rachid Bouhenna, 29 de ani, care devine liber de contract in vara.

Astazi jocul cu numarul 61 in prima liga intre cele doua echipe, FCSB are 22 de victorii si tot atitea remize s-au consemnat intre ele, echipa din Gruia avind doar 16 succese..

Din postura cu FCSB gazda palmaresul net in favoarea bucurestenilor, 30 de jocuri din care 15 succese pentru trupa gazda, 10 egaluri si doar cinci jocuri in favoarea ardelenilor.

In schimb in ultima perioada, ultimele sase confruntari, un singur triumf pentru ros-albastri, 3-0 recent, in martie, in schimb patru victorii pentru trupa din Gruia si o remiza, cea din Supercupa, castigata ulterior la penalty de CFR.

Un fapt inedit, din cele 60 de meciuri intre ele in campionat, doar cinci s-au incheiat fara sa se marcheze gol, 0-0, din care patru au fost in Gruia.

Pont: G 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Torino – Parma (ora 21:45)

Meciul de la Torino pentru elevii lui Roberto D'Aversa este primul din cele cinci ramase pe care trebuie sa-l castige pentru a mai spera cel putin matematic in lupta pentru evitarea regrogradarii, desi teoretic sansele sunt infime.

Soarta trupei lui Mihaila si Man a fost practic decisa in ultimele sase etape, o singura remiza si cinci infringeri, in 4 din cele 6 partide intalnind echipe contracandidate.

In 8 din ultimele 11 etape in jocurile sustinute de oaspeti s-au inscris minim patru goluri, din care consecutiv in ultimele cinci etape.

Desi torinezii nu au primit gol in 4 din ultimele 7 jocuri contra Parmei, astazi ma asteptam sa vedem reusite de ambele parti tinind cont de miza jocului pentru ambele trupe.

Din pacate oaspetii au suferit o noua pierdere, Man s-a accidentat in jocul impotriva celor de la Crotone, si sunt sanse foarte putine sa-si revina pina la finalul seoznului.

Revin pentru jocul de azi Kucka si veteranul Gervinho, cei doi impreuna cu Cornelius urmind sa alcatuiasca tridentul ofensiv al oaspetilor.

Pont: GG 3+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

3 mai

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !