Biletul zilei Cota 2 – 03.05.2022

bz cota 2

Inca o zi saraca in oferta de pariere este pregatita sa ne puna la incercare inspiratia, dar totusi v-am pregatit 2 meciuri interesante, primul dintr-o liga inferioara si al doilea din cea mai importanta partida a zilei. Dubla pe goluri de azi ne aduce o cota de 2.05 si ar trebui sa se inverzeasca rapid.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 03.05.2022

Ansan Greeners – Gyeongnam (ora 13:00)

Echipa oaspete din aceasta amiaza este cea mai prolifica din liga secunda din Coreea de Sud, aratand un fotbal foarte ofensiv pana acum, fapt observat si din golaverajul pe care il are. Aceasta a reusit sa marcheze 19 goluri, dar a si incasat 23. Va intalni o echipa mai putin spectaculoasa, dar este si mai slaba, reusind sa acumuleze doar 6 puncte.

In 8 din ultimele 10 meciuri jucate de Gyeongnam s-a marcat cel putin un gol in prima repriza si chiar nu vad vreun impediment sa vedem acest lucru si in aceasta amiaza. De asemenea in 5 din precedentele 6 partide disputate de echipa gazda s-a inscris minim un gol in primele 45 de minute.

Observam ca intr-un procent destul de mare am avut gol in prima repriza si in confruntarile directe.

Villarreal – Liverpool (ora 22:00 )

Dupa cum am spus si in debutul articolului voi miza si pe cel mai important duel al zilei, un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. Totusi englezii pornesc cu prima sansa dupa ce in mansa tur au castigat cu un sec 2-0. Villarreal va fi obligata sa faca exact ce nu a facut pana acum, adica sa atace inca din primele minute pentru a deschide scorul cat mai rapid si sa relanseze confruntarea.

Faptul ca echipa gazda va fi obligata sa marcheze cat mai rapid, ii va crea cu siguranta si multe sanse lui Liverpool sa o bage „in ate”. Am mizat pe un gol in prima repriza, dar voi fi atent si pe live pentru a combina si acolo mai multe pronosticuri.