Biletul zilei Cota 2 – 03.08.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 31.3%
Castigate: 5/16
Unitati: -501

Luna august este o luna de la care am asteptari foarte mari, mai ales ca ne apropiem cu pasi repezi si de inceperea mai multor campionate importante. Voi incerca totusi sa reusesc cat mai multe performante, prin pronosticuri de la meciuri care par sa ne ofere cotele dorite si sa aiba sanse cat mai mari de reusita.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 03.08.2021

CFR Cluj – Young Boys (ora 21:00)

Clujenii lui Sumudica vor intalni pe teren propriu pe elvetienii de la Young Boys, in fata carora au de luat o revansa pentru ratarea calificarii din sezonul trecut, mai departe in Europa League. Nu va fi o partida usoara pentru niciuna din cele 2, anuntandu-se a fi una foarte echilibrata.

Avand in vedere eliminarea regulii golului din deplasare, ma astept sa vad o partida mai spectaculoasa si bineinteles cat mai multe goluri. Am ales sa merg pe un pronostic pe golurie, mai exact, peste 1.5 goluri in meci, pont care sper sa fie castigator inca din prima repriza.

In toate cele 4 partide disputate de CFR Cluj, pana acum in Liga Campionilor, s-au marcat cel putin 2 goluri. De asemenea in ultimul meci jucat de elvetieni impotriva lui Slovan Bratislava, scorul a fost de 3-2, astfel adversara romanilor reusind sa treaca mai departe.

In cele 2 confruntari directe din sezonul trecut, din Europa League, ama avut parte de un rezultat de egalitate 1-1 si de o victorie in extremis a lui Young Boys, cu scorul de 2-1.

Steaua Rosie B. – S. Tiraspol (ora 232:00)

Ziua de Liga Campionilor va fi incheiata la ora 22:00, de duelul dintre sarbii de la Steaua Rosie B. si moldovenii de la S. Tiraspol, o partida de la care ma astept sa vedem multe goluri. Vom avea cu siguranta o echipa gazda care va domina tot meciul, fiind favorita clara la castigarea partidei.

Totusi a fost surprinzatoare evolutia lui S. Tiraspol, din partida precedenta, cand a trecut fara emotii de Alashkert. Consider ca deja moldovenii au ajuns prea departe, si si-au gasit nasul, sarbii fiind prea buni pentru a mai face vreo surpriza.

In ultimele 2 meciuri jucate de Steaua Rosie B., aceasta a reusit sa marcheze cel putin de 3 ori, si este de-abia inceputul aceasta incercand sa mearga pe ambele planuri, fapt ce nu este usor, dar o data intrata in ritm va marca pe banda rulanta .

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply