Biletul zilei Cota 2 – 03.12.2021

bz cota 2

Ramanem si in aceasta zi de vineri cu un singur pronostic pentru biletul cota 2, si vom incerca sa il inverzim din nou pentru a ramane pe plus. Este un pronostic pe care nu multa lume va merge, dar in care eu unul am mare incredere si voi paria o suma considerabila.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 03.12.2021

Darmstadt – Dusseldorf (ora 19:30)

Ultima partida jucata pe teren propriu de Darmstadt va fi cu siguranta un prilej pentru gazde sa le multumeasca suporterilor ca le-au fost aproape si in acest an. Ocupanta locului secund in 2. Bundesliga va intalni o echipa care nu se poate lauda cu parcursul din aceasta prima parte de sezon.

Ma astept ca gazdele sa fie dornice sa castige din nou in fata suporterilor, cum au facut-o si in ultimele 6 partide jucate pe teren propriu. Singura infrangere suferita aici a fost cea din prima runda impotriva lui Regensburg. In schimb Dusseldorf a ajuns la 3 infrangeri consecutive in deplasare si nici de aceasta data nu are sperante prea mari.

De asemenea faptul ca echipa gazda din aceasta seara a castigat o singura data din cele 8 confruntari directe, poate sa o ambitioneze si mai mult sa obtina cele 3 puncte.