Biletul Zilei Cota 2 04.03.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 04.03.2021 –  Incepe sa „miroasa” a primavara si pentru noi, un nou verde si ieri si sper ca forma buna sa continuie si sa bifam al treilea consecutiv. Astazi am pastrat tarile de ieri si am schimbat doar orasele, Calarasi, Brondby si Parma. In Cupa Romaniei ultimul joc care decide a 4-a echipa din semifinale, iar din Danemarca si Serie A meciuri din campionatele respective. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 04.03.2021

Ponturi pariuri Dun. Calarasi – Dinamo (ora 20:00)

Oaspetii nici nu concep sa rateze calificarea in semifinalele Cupei, singurul trofeu care ar insemna pentru Dinamo revenirea in Cupele europene dupa multi ani de absenta.

Cel mai negru an al lui Dinamo, dupa 25 de jocuri fiind pe locul de baraj pentru raminerea in prima liga, si in aceste conditii o eventuala cucerire a Cupei ar insemna salvarea unui sezon foarte prost in campionat.

Pe linga alte multiple probleme peste trupa pregatita de Jerry Gane, care isi joaca azi la Calarasi postul, s-a abatut si „blestemul” accidentarilor.

Astfel dupa ce i-au pierdut pe cei doi atacanti, Adam Nemec și Andrei Blejdea, oaspetii nu il vor avea nici pe mijlocasul polonez Janusz Gol, plecat in Polonia pentru a-si trata o pulbagie mai veche.

Au revenit in lot si cei doi fotbalisti pedepsiti de Gane, Andreas Mihaiu și Geani Crețu, care au facut o gluma proasta, dupa jocul cu Astra, colegului lor Nepomuceno.

Pont: CMMD2 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Brondby – Randers (ora 21:00)

Gazdele dupa ce au pierdut duminica trecuta derbiul cu Midtjylland  au ajuns pe pozitia secunda, la doua puncte in spatele acestora.

La gazde in continuare absent mijlocasul Rezan Corlu, aflat in izolare, iar la Randers accidentat de ceva vreme fundasul Mathias Nielsen, indisponibil in continuare.

Brondby neinvinsa in ultimele sapte jocuri contra celor de la Randers, sase victorii si o remiza. Mai mult patru succese in cele patru confruntari de pe propriul teren.

De asemenea intalniri de GG3+ in sase din ultimele 7 jocuri intre cele doua.

Pont: 1x – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Parma – Inter (ora 21:45)

Dupa o serie impresionanta in ultimele 7 etape, sase succese si o remiza, un singur gol primit acasa cu Lazio, 1-3, trupa pregatita de Antonio Conte este lider in Serie A dupa 25 de runde, avind trei puncte peste Milan, dar si un joc mai putin, cel de azi de la Parma.

In conditiile in care Diavolul milanez nu a reusit ieri sa se impuna acasa cu Udinese, 1-1, Inter cu un nou succes si-ar putea consolida primul loc.

O confruntare inegala intre cel mai slab atac din Serie A, gazdele cu 19 goluri, si cea mai puternica ofensiva, Inter cu 60 de reusite.

Mai mult de jumatate din golurile inscrise, 31, au fost opera duetului Lukaku-Lautaro Martinez, belgianul avind 18 goluri, cu doua mai putine decat liderul golgeterilor, portughezul Cristiano Ronaldo, 20 inscrise, iar argentinianul a marcat de 13 ori.

Pont: O 2+- Click AICI și adaugă-l pe bilet!

04 Martie

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !