Caută
Close this search box.

Biletul zilei Cota 2 – 04.06.2021

biletul zilei cota 2

Cota 2 de vineri va contine o dubla formata din 2 pronosticuri speciale de tipul combo sau/sau, un tip de pariu care in ultima perioada mi-a adus un profit „frumusel” la biletele cu ponturile pre-match. De asemenea v-am pregatit in acest articol cateva detalii despre aceste dueluri din ligi fotbalistice mai „exotice”.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 04.06.2021

Progreso – Liverpool M. (ora 21:00)

Runda a patra din Primera Division – Apertura din Uruguay, ne prezinta un duel foarte interesant intre Progreso si Liverpool M., prima nereusind sa castige vreo partida din cele 3 jucate, iar echipa oaspete care a obtinut 6 puncte din 9 posibile.

Echipa oaspete prin jocul practicat in acest debut, pare a porni cu prima sansa in acest duel, dar totusi voi miza mai degraba pe un pronostic pe goluri care pare a fi mai plauzibil.

Liverpool M. ne-a oferit in toate cele 3 partide un adevarat spectacol, reusind sa marcheze pana acum 9 goluri, o medie de 3 pe meci si nu cred ca va face o exceptie in duelul din aceasta seara.

In precedentele 9 intalniri directe consecutive am avut parte de acest pronostic, cu 5 meciuri in care au fost minim 3 goluri, si cu 7 in care a fost cel putin un gol de fiecare parte.

LKS Lodz – Termalica B-B. (ora 21:30)

Division I din Polonia ne-a pregatit un final de foc, cu 2 etape ramase, in care primele 2 echipe din clasament vor promova automat, iar urmatoarele 4 se lupta intr-un Play-Off. Echipa oaspete este obligata sa nu piarda pentru a fi promovata si matematic, ocupand in acest moment prima pozitie, iar LKS Lodz este cam in aceeasi situatie pentru a prinde Play-Off-ul si s-ar multumi cu un rezultat de egalitate.

Totusi nu cred ca vom avea parte de o partida inchisa intalnindu-se primele doua atacuri din campionat, echipa gazda cu 55 de goluri marcate, iar Termalica B-B. cu un gol mai putin.

LKS Lodz vine dupa 4 meciuri consecutive in care a avut parte de minim 3 goluri in partida sau cel putin cate un gol in fiecare poarta. In 4 din cele 5 confruntari directe avute cu LKS Lodz in calitate de gazda, pronosticul oferit de mine s-a inverzit.