Biletul zilei Cota 2 – 04.12.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 57%
Castigate: 8/14
Unitati: 327

Chiar daca ieri am avut un lost surprinzator, astazi ma astept sa nu avem prea mari emotii la pronosticurile pe care le-am ales. Suntem obligati sa castigam biletul pentru a nu ne departa de zona verde, motiv pentru care azi am ales o dubla mai speciala.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 04.12.2021

Ostersund – Degerfors (ora 16:00)

Se pare ca uneori trebuie sa mai schimbam macazul si sa cautam orice pronostic care ne poate aduce profit. Cu siguranta de acum incolo veti vedea la biletul zilei cota 2+ si ponturi pe cornere, cum am ales si la acest duel din prima liga suedeza.

In aceasta seara se vor confrunta doua echipe aflate in zona fierbinte a clasamentului, prima fiind deja cu un pas in liga secunda, iar oaspetii inca mai spera sa se mentina in primul esalon. Ostersund a ajuns deja la 15 partide consecutive in care au fost peste 9.5 cornere. De asemenea oaspetii se pot lauda cu faptul ca in 4 din precedentele 5 partide jucate s-a atins destul de usor acest prag de 10 cornere.

Cele doua combatante din aceasta seara s-au intalnit ultima oara in iulie in acest an, meci ce s-a terminat cu victoria lui Degerfors cu 3-1, si ne-au oferit 16 cornere.

FC Porto B – Leixoes (ora 17:30 )

Si pentru acest duel voi miza pe acelasi pronostic de peste 9.5 cornere in meci, intalnindu-se doua echipe de mijlocul clasamentului care se afla la egalitate de puncte, si la golaveraj aproape la fel, echipa gazda incasand doar un gol in plus fata de adversara din aceasta seara.

In alegerea acestui pronostic voi miza mai mult pe statisticile oferite de oaspeti, care doar intr-o singura partida din acest sezon de liga secunda din Portugalia, nu a avut parte de minim 10 cornere..

13 cornere au fost in precedenta confruntare directa dintre acestea, Leixoes reusind chiar sa si castige cu scorul de 2-0.

Leave a Comment: