Biletul Zilei Cota 2 05.01.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 05.01.2021 –  Ieri am experimentat faza cu, „la pomul laudat….”, un meci anost intre doua echipe, Lecce si Monza, care doresc promovarea, insa a rezultat un joc de uzura, in care ambele formatii s-au anihilat din start reciproc si au incercat in prinul rand sa nu piarda. Revenim in Turcia pentru o noua partida a trupei pregatite de Marius Sumudica, acasa contra celor de la Ankaragucu, aparent un meci usor. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 05.01.2021

Ponturi pariuri Gaziantep – Ankaragucu (ora 15:00)

Dupa ce au pierdut doua puncte in ultimul minut al prelungirilor, 1-1 cu Erzurum, un penalty usor acordat pentru gazde, astazi elevii lui Sumi vor incerca sa se impuna pentru a sta aproape de podium.

Gazdele doresc sa-si pastreze in continuare invincibilitatea pe teren propriu, in 7 jocuri au obtinut 4 victorii si 3 remize, golaveraj 15-8, o medie de doua reusite pentru fiecare confruntare de acasa.

Sumudica se poate baza si pe Alexandru Maxim, golgeterul gazdelor, 7 goluri, care a lipsit fiind suspendat runda trecuta. De asemenea revine, dupa trei etape de absenta, fiind accidentat, si mijlocasul Andre Sousa.

In schimb nu joaca astazi atacantul Mirallas, suspendat, o absenta importanta in angrenajul gazdelor.

Doua succese consecutive, la Denizli si acasa cu Malatyaspor, au insemnat evadarea din subsolul clasamentului, oaspetii fiind acum pe 18, prima pozitie retrogradabila, insa evolutiile bune din ultimele jocuri le dau sperante in lupta pentru evitara retrogradarii.

Mai mult, Ankaragucu are o singura infringere in ultimele sase etape, 0-1 cu Besiktas, avind 4 victorii si o remiza. Doua absente importante azi, Stelios Kitsou, suspendat, si Tiago Pinto, accidentat, care se adauga fotbalistilor indisponibili de mai mult timp, fundasii Ante Kulusic si Michal Pazdan, precum si atacantul  Emre Gural.