Biletul Zilei Cota 2 05.05.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 66.7%
Castigate: 10/15
Unitati: 613

Biletul Zilei Cota 2 – 05.05.2021 –  Pentru azi m-am decis sa merg pe o dubla romaneasca si am ales doua din cele trei jocuri care conteaza pentru zona playout. Practic sunt doua confruntari care in functie de rezultatele finale pot complica situatia in clasament sau se poate face deja o mica diferentiere, in cazul victoriilor echipelor oaspete. Sa avem bafta si profit!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 – 05.05.2021

Ponturi pariuri Poli Iasi – Dinamo (ora 16:30)

Ambele formatii vin dupa victorii foarte importate obtinute in cadrul etapei care s-a jucat de Paste, cu acelasi scor 2-1, ambele in deplasare, pe terenuri unde se castiga greu, moldovenii la Giugiu contra Astrei, iar dinamovistii au legat al doilea succes consecutiv castigind la Ovidiu in fata Viitorului.

Iesenii sunt pe ultima pozitie la 4 puncte sub Dinamo astfel ca azi sunt in situatia must win pentru a mai spera la evitarea retrogradarii directe si a prinde macar barajul, orice alt rezultat favorizind clar Dinamo si restul echipelor din zona de jos a clasamentului.

Deja incepe sa se simta mina lui Nicolo Napoli in Copou, gazdele avind pe teren propriu in ultimele noua confruntari sapte infringeri si doua succese, ambele obtinute sub bagheta italianului.

Moldovenii au si avantajul moral asupra alb-rosilor, ultima confruntare intre ele fiind in martie, tot in Copou, atunci cind gazdele au invins cu 1-0 in returul sezonului regulat.

In plus apele s-au mai linistit la ieseni si a fost stins si conflictul intre antrenor si capitanul echipei, Andrei Cristea, acesta fiind reprimit la echipa si in functie de deciziile lui Napoli poate aparea chiar si pe teren.

In Copou avantaj clar pentru moldoveni in confruntarile cu Dinamo in prima liga, 7-1 raportul succeselor, alte doua jocuri fiind remize. Per total 20 de inclestari, avantaj de o victorie pentru Dinamo, 8-7, si cinci egaluri.

Din nefericire antrenorul Dusan Uhrin jr. l-a pierdut pe mijlocasul Rauta care s-a accidentat si sunt sanse foarte putine sa mai joace in jocurile ramase.

Pont: 2-5 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Hermannstadt – Viitorul (ora 14:15)

Victoria sibienilor la Voluntari avenit ca o mare surpriza care a complicat si mai mult situatia in zona de jos a clasamentului. Astfel azi o partida pe viata si pe moarte intre doua formatii n suferinta si care tintesc cit mai multe puncte posibile, momentan Viitorul fiind pe pozitia de baraj si cu trei puncte peste Hermannstadt.

Practic un joc de sase puncte cum s-ar zice la Medias, locul unde sibienii desfasoara partidele considerate pe teren propriu. Din noua confruntari elevii lui Catalin Anghel au un usor avantaj, 5-2 raportul vctoriilor, alte doua fiind remize.

Pe teren propriuinsa Hermannstadt nu apierdut in fata Viitorului, in 4 jocuri avind doua victorii si doua rezultate de egalitate

Pont: 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

5

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment: