Biletul zilei Cota 2 – 05.10.2021

biletul zilei cota 2

Oferta din aceasta pauza competitionala la nivel de cluburi, ne aduce o oferta mai slaba, dar incercam totusi sa alegem pronosticurile cele mai bune pentru a forma un bilet cu sanse cat mai mari. Biletul este format din 2 pronosticuri pe goluri, care impreuna ajung la o cota de 2.05 .

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 05.10.2021

Sheffield Utd U23 – Coventry U23 (ora 15:00)

Ma bucur totusi ca vom avea parte si azi de 2 meciuri din aceasta competitie din Anglia U23, astfel reusind sa aleg unul din aceste meciuri, pe care voi miza pe goluri. Pot sa zic ca a devenit printre competitiile mele favorite, pe care am reusit sa castig de multe ori atat pre-match, cat si pe live.

In 5 din cele 6 meciuri oficiale jucate de echipa gazda s-au marcat peste 2.5 goluri. De asemenea Coventry U23 are o medie fix de 3 goluri pe etapa, cu 12 goluri marcate si 3 incasate.

Acestea s-au intalnit de 5 ori pana acum, iar in 4 din acestea s-au inscris cel putin 3 goluri, si de fiecare data au fost goluri in ambele porti.

Asker – Halden (ora 20:00)

Grupa 1 din Divizia 2 Norvegia ne-a pregatit un duel intre Asker si Halde, ocupantele locurilor 3 si 7, acestea aflandu-se in lupta directa pentru ocuparea ultimei pozitii de pe podiumul clasamentului. De asemenea acestea sunt doua echipe care ne-au prezentat un fotbal foarte frumos, fapt ce i-a si costat de multe ori, deoarece au neglijat apararea si au incasat destule goluri.

In 6 din precedentele 8 meciuri jucate de Asker s-au inscris peste 2.5 goluri, iar echipa oaspete a ajuns la 3 partide la rand in care au fost minim 4 goluri. Acestea aspecte ma conduc la ideea ca nu vom avea emotii prea mari sa vedem cele 3 goluri necesare inverzirii pronosticului.

Cele 2 combatante ne-au oferit cel putin 3 goluri in 3 din ultimele 4 dueluri directe .