Biletul Zilei Cota 2 06.04.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 06.04.2021 –  Astazi am ales sa merg pe o cota 2 formata dintr-o dubla danezo-turca, echipe care au sau au avut romani implicati in cadrul cluburilor respective. Confruntari in care, tinind cont de nevoile echipelor implicate ne asteptam la goluri. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 06.04.2021

Ponturi pariuri Lyngby – Vejle (ora19:30)

Un meci in care ambele echipe lupta pentru a obtine cit mai multe puncte si in final sa nu aiba emotii cu retrogradarea. Momentan trupa pregatita de Costel Galca sta mai bine, avind cu patru puncte mai mult decat gazdele de azi.

Din 2013 si pina in prezent cele doua formatii s-au intalnit de 11 ori, bilantul fiind usor favorabil lui Lyngby, 4-3, alte patru jocuri terminindu-se la egalitate.

Antrenorul gazdelor, Carit Falch, nu se poate baza azi pe doi jucatori importanti in angrenajul echipei, Filip Panjeskovic si Brian Hamalainen, ambii accidentati.

La oaspeti Galca are la dispozitie tot lotul valid si spera sa plece cu cel putin un punct din aceasta deplasare la Lyngby, in fata contracandidatei la retrogradare.

Pont: 2-5 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Goztepe – Rizespor (ora 16:00)

Un joc foarte important in mod special pentru oaspeti in lupta pentru evitarea retrogradarii, Rize fiind la doar trei puncte distanta de ultima pozitie, care duce in liga secunda, cu 10 runde inainte de final, pe cind gazdele se gasesc la opt puncte distanta.

Managetul lui Goztepe, Unal Karaman , nu are nici o absenta importanta avind toti jucatorii la dispozitie, inclusiv Obinna Nwobodo care revine dupa etapa de suspendare.

La Rize patru absenti, Godfred Donsah si Konrad Michalak sunt accidentati, cehul Milan Skoda este suspendat iar vedeta echipei, Loic Remy, nerefacut si sanse putine de a fi in atac, acolo unde probabil il vom regasi pe Alexander Soderlund.

Doua absente importanta in ofensiva la Rizespor in conditiile in care Skoda cu 9 goluri este golgeterul oaspetilor, si Remy are 6 reusite, in timp ce la Goztepe „gurile de foc” sunt senegalezul Ndiaye si turcul Akbunar H, care au 9 respectiv 8 goluri inscrise.

Pont: GG – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

6 apri

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !