Biletul zilei Cota 2 – 06.09.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 57%
Castigate: 4/7
Unitati: 189

Dupa ghinionul de zilele trecute in care efectiv mingea nu a vrut sa intre in poarta in repriza a doua din meciul slovenilor, ratand un penalty chiar in ultimele minute, iar tricolorii nostri nu au reusit sa o bage in ate in partea a doua, va propun pentru azi o cota 2 avand ca sursa meciuri desfasurate in campionate care nu sunt in prim-plan. Astfel, biletul zilei este format din 2 evenimente interesante de la care am asteptari foarte mari, iar impreuna ajung la o cota de 2.11.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 06.09.2021

Tigres – Real Santander (ora 22:00)

Primera B – Clasura din Columbia este o liga in care alterneaza meciurile spectaculoase cu goluri multe, cu cele plictisitoare si cu 0-2 goluri. Dupa etapa trecuta in care ambele echipe au pierdut , si s-a atins pragul de minim 2 goluri, ma astept din nou sa vedem un duel interesant si sa ne inverzeasca pronosticul de Peste 1.5 goluri in meci.

Atat Tigres, cat si Real Santander au incasat in medie peste un gol pe meci, prima reusind sa inscrie doar de 3 ori in cele 6 etape jucate, iar echipa oaspete a facut-o de 9 ori.

Am avut parte de 18 confruntari directe intre cele 2 echipe din Columbia, si o singura data s-a marcat mai putin de 2 goluri, fix in prima partida, cand Real Santander a castigat cu 1-0.

Red Star – Orleans (ora 22:00)

Campionatul National din Franta a ajuns deja la runda cu numarul 5, dar atat Red Star, cat si Orleans, nu au impresionat pana acum, prima reusind sa acumuleze doar 3 puncte, iar oaspetii 5. Daca Red Star are o medie de 3 goluri in meciurile jucate, Orleans nu se poate lauda cu acest lucru avand doar 1.5.

Ma astept sa vad o dorinta mai mare de joc din partea ambelor combatante si sa incerce sa obtina cele 3 puncte. Cum pot sa ne demonstreze acest lucru decat printr-un ritm alert de meci, cu multe faze de poarta de ambele parti.

S-a ajuns deja la 5 dueluri directe consecutive in care cele 2 goluri nu au lipsit, iar in 3 din acestea impresionand prin 4 reusite. In aceste confruntari de 2 ori s-a impus Orleans, si restul au fost rezultate de egalitate.

Leave a Comment: