Biletul Zilei Cota 2 07.02.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 28.6%
Castigate: 6/21
Unitati: -759

Biletul Zilei Cota 2 – 07.02.2021 –  Aradenii revin acasa si spera sa intrerupa sirul ghinioanelor de pe propriul gazon, pina acum deplasarile fiind locurile de unde au acumulat cele mai multe puncte . Pa Arena Nationala gazdele trebuie sa invinga o echipa incomoda pentru a mentine distanta si presiunea fata de ardeleni. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 07.02.2021

Ponturi pariuri FCSB – Acad. Clinceni (ora 20:30)

Antrenorul gazdelor, Toni Petrea, a tinut in mod special sa le atraga atentia elevilor sai ca cei de la Clinceni vor fi foarte motivati azi dupa infringerea din runda trecuta, 0-3 acasa cu UTA.

Parca anticipind declaratiile lui Petrea la rindul lui tehnicianul celor de la Clinceni, Ilie Poenaru, anunta ca in ciuda infringerii din cursul acestei saptamini contra aradenilor elevii sai vor avea o alta fata la meciul cu FCSB.

La gazde este asteptat debutul ultimului transfer, Denis Harut, internationalul de tineret urmind sa faca cuplu in centrul defensivei cu Cristea, Miron urmind sa fie rezerva.

Pont: G 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri UTA – Hermannstadt (ora 13:30)

Aradenii au confirmat inca odata ca deplasarile le prind mai bine decat jocurile de pe propriul teren si au reusit in etapa intermediara sa obtina o victorie la scor, 3-0 cu Clinceni, pe un stadion unde se castiga foarte greu puncte.

Insa revenirea pe propriul teren inseamna din start doua motive de neliniste, pe de o partea starea proasta a gazonului, raportat cu cel de la Clinceni, si faptul ca fiind gazde trebuie sa atace in fata sibienilor, in timp ce in deplasari, avind jucatori iuti si tehnici, se descurca mult mai bine pe contraatac.

Daca la gazde nu se anunta absente importante, chiar un plus in atac prin revenirea lui Hora, oaspetii din start au doua mari pierderi, fundasul central Ousmane Viera, care este suspendat, si atacantul brazilian Jo Santos care si-a reziliat contractul cu echipa sibiana.

Pont: G 1+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

07

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment: