Biletul zilei Cota 2 – 07.12.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 60%
Castigate: 9/15
Unitati: 429

Daca ieri am pierdut la un singur gol pe biletul cota 2, desi ma asteptam sa vedem cele 3 goluri inca din prima repriza, oaspetii intrerupand seria perfecta de minim 3 goluri in meci. Pentru azi avem o serie de multe meciuri importante, fiind ultima etapa de Liga Campionilor si voi miza pe un singur pronostic care aduce o cota de 2.82 la Betano.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 07.12.2021

FC Porto – Atletico Madrid (ora 22:00)

Ultima partida jucata in grupele Ligii Campionilor se anunta a fi una de foarte mare importanta pentru 3 din cele 4 echipe din grupa. Liverpool este singura care este sigura de calificare, avand 5 victorii din tot atatea etape, in schimb FC Porto, AC Milan si Atletico Madrid inca mai spera la locul 2, prima avand 5 puncte, iar ultimele 2 cate 4 puncte.

Totusi experienta pe care o detine echipa spaniola in Liga Campionilor ma astept sa o ajute si sa castige fara prea mari emotii pe terenul alb-albastrilor. In tur cele doua au inregistrat un scor alb, fapt ce nu avantajeaza pe niciuna dintre acestea. Ultima confruntare directa jucata pe acest teren a fost castigata de spanioli cu 2-1, dupa ce la pauza conducea Porto.

De asemenea ultima etapa jucata de acestea a insemnat cate o infrangere pentru fiecare, fapt ce a complicat foarte mult situatia Porto are lista de indisponibilitati plina cu nume mari, in schimb spaniolii par sa detina un lot cu o valoare si omogenitate mai mare.

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5