Biletul zilei Cota 2 – 08.09.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 66.7%
Castigate: 12/18
Unitati: 787

Chiar daca forma prin care trecem nu va inspira foarte mare incredere, vom incerca sa ne revenim si sa va oferim calitate si profit pana la sfarsitul acestei luni. Dubla pe care v-am pregatit-o strange o cota de 2.41.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 08.09.2021

Macedonia de Nord – Romania (ora 21:45)

In ciuda faptului ca ne-au facut sa pierdem biletul cota 2 in partida impotriva lui Liechtenstein, nemaireusind sa marcheze un gol macar si dupa pauza sa castige si a doua repriza, aleg pentru aceasta partida un pronostic care mi se pare un adevarat value bet. Acesta este Peste 1.5 goluri in meci, intalnindu-se doua echipe care au o medie de 3 goluri pe etapa.

In ultima partida jucata atat de Romania, cat si de Macedonia de Nord, s-au marcat minim 2 goluri. Partida din tur a fost castigata de tricolorii nostri cu scorul de 3-2, dupa un meci dramatic, in care elevii lui Radoi au deschis scorul, Pandev&Co reusisera sa egaleze, dar nu au reusit sa obtina la final nici macar un punct.

Belarus – Belgia (ora 21:45)

In aceasta seara de miercuri va avea loc un duel care pare dezechilibrat, Belarus pornind cu sanse foarte mici de a obtine vreun punct in fata colosului belgian. Acest lucru pleaca si de la rezultatul din tur cand elevii lui Martinez, pur si simplu au umilit selectionata Belarusului cu 8-0.

Este foarte greu de crezut ca Belarus va reusi sa emita vreo pretentie singura victorie de pana acum a acesteia, fiind in fata lanternei rosii a grupei, Estonia. In schimb Belgia este neinvinsa, Cehia fiind singura care a reusit sa ii smulga un punct, pe teren propriu.

In ultimele 2 partide Belgia a reusit sa marcheze minim un gol in fiecare repriza, iar Belarus in precedenta etapa a incasat 3 goluri de la Tara Galilor, unul in prima repriza si 2 a doua parte.

Leave a Comment: