Biletul Zilei Cota 2 09.02.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 09.02.2021 –  Ieri „ne-au mincat” banii elevii lui Mircea Rednic care au pierdut acasa, la Ovidiu, jocul cu Voluntari si nu au fost in stare sa dea nici macar un gol. Mergem azi pe dorinta moldovenilor lui Andrei Cristea, noul coach al iesenilor, de a obtine victoria si calificarea in Cupa si astfel sa prinda „curaj” pentru confruntarile viitoare din campionat. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 09.02.2021

Ponturi pariuri Petrolul – Poli Iasi (ora 19:00)

Partida de pe stadionul „Ilie Oana” din Ploiesti deschide azi optimile Cupei Romaniei, intre echipa gazda, locul 9 in liga secunda, si formatia moldava clasata pe ultima pozitie in prima liga.

Elevii noului coach al Iasiului, Andrei Cristea, vor sa obtina azi calificarea in Cupa si astfel sa aiba un moral bun pentru abordarea urmatoarelor jocuri din prima liga.

Desi au un lot destul de valoros „lupii galbeni” in campionat pe teren propriu au reusit doar doua victorii in 8 confruntari, avind evolutii mult mai bune in deplasari decat acasa.

Gazdele si-au intarit echipa in pauza competitionala reusind sa-i aduca pe Pană și Bărboianu, de la proaspat desfintata Turris, si sub forma de imprumut pe Mitrea, de la Sepsi, Arnăutu (Chiajna) și Moise (Astra).

Iesenii sunt la sapte jocuri fara victorie, doua remize si cinci infringeri, si se asteapta ca azi cu revenirea pe banca tehnica a lui Andrei Cristea, care a iesit duminica din izolare, sa sparga „gheata” si sa obtina si primul succes.

Pont: O 1+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Rapid Viena – Wolfsberger (ora 21:30)

Un joc intre doua echipe care au ca obiectiv clasarea in zona playoff si intre doua echipe care in ultimii ani, in confruntarile dintre ele, au generat partide electrizante si cu goluri.

Ultimul joc, disputat in tur la Wolsberger, 4-3 pentru Rapid, fiind o ultima dovada a imprevizibilului in meciurile dintrecele doua. Dupa ce Rapid a condus la pauza cu 2-0, in repriza secunda gazdele au rasturnat situatia, 3-2 in min 67, ulterior oaspetii egalind si reusind succesul in minutele de prelungire in urma unui penalty.

In ultimele sase confruntari intr-o singura partida au fost doua reusite, celelalte cinci fiind de minim trei goluri, in patru din ele fiind marcate chiar minim patru reusite.

Mai mult, toate cele sase intalniri au fost de ambele marcheaza, lucru la care ma astept si azi, cind nu ar fi exclus sa avem parte de o surpriza, in sensul ca gazdele sa nu bata, o remiza putind fi multumitoare pentru ambele tabere.

Pont: GG – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

09

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !