Biletul zilei Cota 2 – 09.12.2021

bz cota 2

Luna decembrie ne pregateste ultimele partide europene, acest fotbal luand o pauza destul de lunga si vom incerca sa profitam de o dubla foarte interesanta, pe care suntem obligati sa o inverzim. Pentru azi v-am pregatit o cota de 2.04 formata din 2 pronosticuri pe cornere.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 09.12.2021

Legia – Spartak Moscova (ora 19:45)

Duelul de la Varsovia este foarte important pentru ambele echipe, atat prima cat si ce-a de-a doua fiind obligate sa traga la cele 3 puncte pentru a fi sigure de calificare mai departe. In tur polonezii s-au impus surprinzator cu scorul de 1-0. Imi este greu sa imi aleg o favorita pentru acest duel si astfel mi se pare mai interesant un pronostic pe cornere.

Echipa gazda a ajuns la 6 meciuri la rand in toate competitiile in care este implicata cu minim 9 cornere inregistrate. De asemenea gazdele in 3 din precedentele 4 meciuri jucate au fost cel putin 9 cornere.

Confruntarea din tur a inregistrat 9 cornere si de aceasta data avand in vedere ca ambele echipe sunt obligate sa arunce toate armele in joc, ma astept sa treaca lejer de acest prag.

Napoli – Leicester (ora 19:45 )

Si pentru acest duel voi miza pe acelasi pronostic de peste 9.5 cornere in meci, intalnindu-se doua echipe care au acelasi obiectiv, luptandu-se impreuna cu cele din prima partida pentru ocuparea locurilor care duc mai departe in Europa League si in Conference League.

In 3 din ultimele 4 meciuri jucate de Napoli au fost peste 8.5 cornere. Totodata oaspetii au aceeasi medie la cornere, fapt ce ne creste siguranta in alegerea pronosticului.

Prima partida directa dintre acestea s-a incheiat cu 10 cornere si am sperante sa ne ofere si in aceasta seara cel putin la fel..