Biletul zilei Cota 2 – 10.01.2022

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 47%
Castigate: 8/17
Unitati: 32

Se pare ca inceputul de an ne este prielnic reusind deja sa obtinem un profit destul de bun si de ce nu, incercam sa il crestem cat mai mult. Cele 2 pronosticuri pe goluri de azi o sa ne aduca o cota de 2.08.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 10.01.2022

Millwall U23 – Charlton U23 (ora 15:00)

In aceasta dupa-amiaza MilwallU23 va primi vizita lui Charlton U23 intr-un duel ce conteaza pentru runda cu numarul 14. Cele 2 combatante de azi se afla la distanta de 6 puncte una de cealalta dar oaspetii au 3 restante, fapt ce face si mai palpitant duelul dintre acestea avand in vedere ca 3 puncte pentru oricare din acestea le-ar distanta de partea inferioara a clasamentului.

Echipa oaspete se poate lauda ca in 8 din precedentele 9 partide s-au marcat cel putin 3 goluri si nu este exclus sa continue cu un rezultat ok pentru noi. Gazdele nu stau la fel de bine, dar totusi media de goluri pe etapa disputata s-au inscris peste 2.5 goluri.

In ultima confruntare directa Charlton U23 a castigat cu scorul de 2-1, dar de aceasta data presimt un meci mai echilibrat si cu goluri mai multe.

Everton U23 – Crystal Palace U23 (ora 21:00 )

Ramanem in Anglia intr-o liga inferioara si observam ca se vor confrunta doua echipe care nu au impresionat foarte mult in aceasta prima parte a sezonului, pentru moment, ambele echipe aflandu-se la distanta destul de mare de podium. Ambele combatante au depasit pana acum media de 3 goluri pe partida.

Crystal Palace U23 a ajuns deja la 8 partide consecutive in care s-au inscris minim 3 goluri si cu siguranta isi vor continua aceasta serie de meciuri spectaculoase. Totodata gazdele vin dupa o victorie in deplasarea de la Sheffield Utd U23, cu scorul de 3-1.

Singurul duel direct a fost castigat de Crystal Palace U23 cu scorul de 3-1, aceasta parand favorita si pentru bookmakeri in aceasta seara.

Leave a Comment: