Biletul Zilei Cota 2 10.02.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 10.02.2021 –  Sincer nu mi inchipuiam sa fie atit de slabi „elevii lui Adrian Cristea comparind cel putin cu ultimul joc, 3-3 la Sepsi, sau cu evolutia iesenilor cu FCSB si CFR Cluj. Cred ca daca jucau doua zile in continuu nu reuseau sa marcheze un gol. Astazi mergem pe mina favoritelor de la care asteptam sa-si respecte statutul si sa inscrie. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 10.02.2021

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB (ora 20:30)

La 7 zile dupa confruntarea din campionat, castigata cu 1-0 in Stefan cel Mare de oaspeti, azi se intalnesc pe acelasi stadion intr-un nou „derby de Romania”, dar in optimile Cupei.

Bineinteles ca gazdele vor sa-si ia revansa, insa cred ca este ceva distanta intre a dori si a putea, si oricum am intoarce jocul pe toate fetele oaspetii sunt favoriti si azi la victorie, si respectiv calificare. Si asta in conditiile in care inca un pas gresit, dupa infringerea din campionat cu Clinceni, nu ar da bine si ar starni ceva „furtuna” pe la palat.

In plus stelistii au si un moral ridicat in conditiile in care in ultimul an i-au invins pe dinamovisti de patru ori, de doua ori in editia trecuta a Cupei, 3-0 si 1-0, in semifinale, si inca doua succese obtinute in sezonul regulat al actualei editii de campionat, 3-2 si recentul 1-0.

De altfel, dinamovistii au un singur succes in ultimele zece confruntari cu cei de la FCSB, un 2-1 obtinut in februarie 2020.

Dinamovistii au mai reusit in ultima saptamina doua mutari special facute pentru acest joc din Cupa si este posibil ca azi sa-i vedem in teren pe mijlocașul ofensiv Jonathan Morsay, imprumut din Serie B, de la Chievo, și portarul Gudmund Kongshavn, un norvegian de 30 ani, ultima oara la Aalesund.

Pont: O 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri U Cluj – UTA (ora 17:15)

La Cluj se confrunta azi doua echipe de traditie din fotbalul romanesc, pe de o parte „sepcile rosii”, care activeaza in liga secunda si incearca promovareaa in actualul sezon, respectiv „Batrina Doamna” din Arad, asa cum sunt cunoscute „istoric” cele doua trupe.

La oaspeti este asteptat azi sa joace „fiul ratacitor”, atacantul Adrian Petre, care dupa experientele triste din ultimul an, FCSB si Cosenza, a revenit acasa, Aradul fiind rampa sa de lansare.

Gazdele in schimb l-au pierdut pe fundasul central Gabi Tamas care a fost cedat rcent la Voluntari.

Pont: O1+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

10

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !