Biletul Zilei Cota 2 10.04.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 10.04.2021 –  Astazi am ales sa merg pe o cota 2 formata dintr-o dubla romano-daneza, cu FCSB care lupta pentru a termina sezonul regulat in pozitia de lider, respectiv un meci foarte important din Danemarca, in ceea ce priveste promovarea in Superleague, intre doua dintre principalele candidate. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 10.04.2021

Ponturi pariuri Sepsi – FCSB (ora 19:00)

Un meci in care oaspetii pentru a intra in playoff de pe prima pozitie trebuie sa castige si astfel nu mai conteaza rezultatul de la Craiova. Bucurestenii pot fi pe locul 1 si daca pierd, conditia fiind ca CFR sa nu castige azi in fata oltenilor.

Gazdele nu prea s-au descurcat pe propriul teren, un singur succes in ultimele 7 partide jucate acasa, o singura victorie, 4-1 cu Astra in ianuarie, patru egaluri si doua infringeri.

In schimb bucurestenii vin dupa o serie de sase runde fara infringere, o singura remiza, 0-0 cu oltenii la Giurgiu etapa trecuta, si cinci victorii consecutive.

Mai mult, dupa infringereea surprinzatoare, 0-1 la Hermannstadt, FCSB nu a mai primit nici un gol in aceste ultime sase partide, desi printre adversarii lor au fost CFR Cluj, Botosani si UTA, doar ca sa nominalizez echipe care inscriu de obicei.

La gazde o absenta importanta, portarul titular Niczuly, suspendat, o pierdere importanta, in conditiile in care Sepsi are una dintre cele mai slabe defensive din top 6, 30 de goluri incasate, alaturi de Botosani, 36.

Elevii lui Toni Petrea au inscris de 11 ori in cele 14 deplasari de pina acum minim un gol, in 8 din ele marcind cel putin doua goluri.

Cele doua s-au confruntat oficial pina acum de zece ori, de 9 ori in campionat si un joc in finala Cupei Romaniei, 1-0 pentru FCSB, gol Man, editia 2019-2020.

In campionat bilantul este net in favoarea bucurestenilor, 6-1 raportul victoriilor, si doua remize. Ultima chiar in turul editiei actuale, 1-1 pe National Arena in decembrie 2020.

Singurul succes al gazdelor de azi l-am consemnat pe teren propriu, 4-2 in 2018.

Pont: O 1-2 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Esbjerg – Silkeborg (ora 15:00)

Pe Blue Water Arena se confrunta azi principalele candidate pentru al doilea loc de promovare in Superlegue, in conditiile in care Viborg pare cea mai puternica dintre ele si greu de crezut ca nu o sa promoveze.

Inaintea confruntarii de azi Silkeborg are cu un punct mai mult si ocupa pozitia secunda, in aceste conditii gazdele sunt nevoite sa nu piarda pentru a fi in contact cu locul 2.

Oaspetii au o serie de noua victorii consecutive, ultimele patru fara sa incaseze gol. De altfel au primit un singur gol in cele noua confruntari, chiar in fata adversarei de azi, 1-2 la Esbjerg in data de 25 februarie.

Ultimele sase confruntari dintre cele doua un bilant destul de strins, 3-2 raportul succeselor in favoarea lui Silkeborg, si o remiza, si s-au inscris 18 goluri.

In cinci din ele s-au marcat minim trei goluri, iar in 4 din cele 6 jocuri ambele echipe au marcat.

Daca antrenorul gazdelor, Troels Bech, are tot lotul la dispozitie pentru jocul de azi, in schimb la oaspeti Kent Nielsen se confrunta cu o lunga lista de indisponibili:  Anders Hagelskjaer, Milan Massop, Valance Nambishi , Emil Holten, Stan van Bladeren si Oscar Hedvall.

Pont: GG – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

10

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !