Biletul Zilei Cota 2 11.01.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 45%
Castigate: 9/20
Unitati: 53

Biletul Zilei Cota 2 – 11.01.2021 –  Am reusit ieri sa spargem ghinionul si sper sa incepem sa revenim si sa recuperam pentru a ajunge cat mai repede in zona de profit si sa fim “verzi”. Astazi o combinatie italiano-scotiana in care ne bazam pe goluri marcate de formatiile gazda. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 11.01.2021

Ponturi pariuri Spezia – Sampdoria (ora 21:45)

Gazdele, locul 15, vin dupa o victorie surprinzatoare la Napoli, 2-1 etapa trecuta, si intalnesc pe stadionul  Alberto Picco ocupanta pozitiei 11 in clasament, Sampdoria.

Spezia in schimb nu a cunoscut pina acum gustul victoriei pe propriul teren, in opt confruntari doar trei remize si cinci infringeri. La fel ca si Torino sunt sigurele echipe care nu au castigat acasa nici un joc in actuala editie de campionat.

A inscris de opt ori in cele 8 partide de pe teren propriu, o medie de un gol de fiecare disputa. Sampdoria are 10 reusite in cele opt deplasari de pina acum.

La Spezia lipsesc fiind accidentati Jeroen Zoet si Daniele Verde, Ardian Ismajli este suspendat, in schimb revine si are sanse de a juca atacantul Andrey Galabinov.

Oaspetii doar fara Alex Ferrari , accidentat, in rest tot lotul valid, inclusiv Manolo Gabbiadini, refacut dupa o accidentare mai veche, si Albin Ekdal, care a fost suspendat runda trecuta.

Ponturi pariuri Celtic – Hibernian (ora 21:45)

Gazdele au cu 4 jocuri mai putine si se gasesc la o distanta de 22 de puncte de Glascow care domina autoritar actuala editie si se pare ca are sanse foarte mari “sa sparga” suprematia Celticului, care a castigat ultimele noua campionate in Scotia.

Celtic are 22 goluri marcate in 9 partide acasa, o medie de aproape 2,5 goluri.

11.01

Leave a Comment: