Biletul zilei Cota 2 – 11.01.2022

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 47%
Castigate: 8/17
Unitati: 32

Chiar daca nu ne putem bucura de cea mai buna oferta in aceasta zi, am incercat sa strecuram sita si sa formam un bilet cu sanse cat mai mari de reusita. Voi merge in continuare pe o dubla pe goluri, aceasta aducandu-ne o cota de 2.04.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 11.01.2022

Cardiff U23 – Ipswich U23 (ora 13:00)

Pentru azi in Professuibak Development League U23 din Anglia, liderul detasat va intalni ocupanta pozitiei cu numarul 4, intr-un mic derby pentru etapa 14. Prima este favorita sa castige, desi din cate se pare cota oferita de bookmakeri nu este cea mai mica .

Echipa oaspete se poate lauda ca in 5 din precedentele 9 partide s-au marcat cel putin 3 goluri si nu este exclus sa continue cu un rezultat ok pentru noi. Gazdele nu stau la fel de bine, dar totusi media de goluri pe etapa disputata este in jur de 3.

In precedentele 3 confruntari directe s-au inscris peste 2.5 goluri, iar in 2 din acestea au reusit ambele echipe sa o bage in „ate”.

Watford U23 – Swansea U23 (ora 15:00 )

Ramanem in Anglia in aceiasi competitie si observam ca se vor confrunta doua dintre cele mai slabe echipe din acest campionat, ambele echipe aflandu-se la distanta destul de mare de podium. Ambele combatante au depasit pana acum media de 3 goluri pe partida, prima avand sanse mari sa se apropie chiar de borna 4.

Watford U23 a ajuns deja la 5 partide consecutive in care s-au inscris minim 3 goluri si cu siguranta isi vor continua aceasta serie de meciuri spectaculoase. Swansea U23 a reusit si ea sa faca meciuri spectaculoase in care au fost rasturnari de situatie cu goluri multe.

Chiar daca acestea s-au confruntat doar de 3 ori pana acum si in 2 din acestea s-au marcat doar 2 goluri, de aceasta data ma astept sa vad usor sa se inscrie cele 3 goluri necesare.

Leave a Comment: