Biletul zilei Cota 2 – 11.06.2021

biletul zilei cota 2

Chiar daca in ziua de joi am pierdut dramatic biletul zilei, trecem peste acest esec si mergem in continuare pe o oferta slaba dar pe pronosticuri cu un procentaj destul de crescut de reusita. Prima partida va avea incepere de la ora 19:30!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 11.06.2021

Steinbach Haiger – FSV Frankfurt (ora 19:30)

Ultima etapa din Regionalliga Sudwest din Germania ne-a pregatit un duel fara o miza prea mare amandoua echipe aflandu-se pe pozitii fara sanse la promovare. Distanta dintre acestea este de 4 puncte, dar la una foarte mare fata de primul loc care a dus la promovarea in 3. Liga.

Echipa gazda a avut al treilea cel mai bun atac si o medie de peste 3 goluri fapt ce imi da sperante mari si pentru pronosticul oferit de mine. A ajuns deja la 7 meciuri consecutive in care s-au marcat peste 2.5 goluri sau cel putin cate unul in fiecare poarta.

De asemenea in ultimele 4 confruntari directe am avut parte de acest pronostic fara prea mari emotii, 3 din acestea fiind cu minim 3 goluri si chiar si in ambele porti.

Montevideo City – Wanderers (ora 23:15)

Runda a 5 a din Primera Division – Apertura din Uruguay ne-a pregatit unul dintre cele mai interesante dueluri, Montevideo City si Wanderers, intalnindu-se 2 echipe care spera la ocuparea unei pozitii cat mai sus in clasament.

Echipa gazda a ajuns la 3 etape la rand cu peste 1.5 goluri marcate si nu cred ca se va face o exceptie in aceasta partida. Am incredere foarte mare, iar cei care doresc pot miza chiar pe un pronostic de 3+ care are direct o cota de 2+.

Ultimul duel direct a avut ca finalitate victoria lui Montevideo City cu scorul de 8-2. De asemenea in 4 din cele 5 confruntari am avut parte de minim 3 goluri.

biletul zilei cota 2 11062021