Biletul zilei Cota 2 – 11.07.2021

biletul zilei cota 2

Am inregistrat o serie destul de buna de bilete castigatoare si ma astept sa continuam la fel, chiar daca o sa urmeze o noua saptamana cu oferta destul de slaba. Se pare ca statisticile au fost de partea noastra in aceasta perioada, iar surprizele nu au intervenit in pronosticurile date!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 11.07.2021

Asker – Alta (ora 15:00)

Grupa 1 a Diviziei 2 din Norvegia ne aduce in scena 2 dintre cele mai ofensive echipe din acest debut de sezon, Asker si Alta. Ambele echipe au o medie foarte buna de goluri pe meci, prima 3.8 , iar echipa oaspete 2.8.

Liderul clasamentului, Asker a demonstrat o forma foarte buna, fiind neinvinsa in primele 5 runde jucate, si intr-o singura partida din acestea s-au marcat mai putin de 3 goluri. Nici Alta nu se poate vaita, inregistrand 2 rezultate de egalitate si 3 victorii pana acum.

Cele 2 combatante s-au confruntat de 9 ori, Alta impunandu-se de 5 ori, Asker de 2 ori, iar partide s-au terminat la egalitate. In 7 din aceste intalniri s-au marcat peste 2.5 goluri.

Ham-Kam – Asane (ora 16:00)

Ziua de sambata ne pregateste o singura partida din etapa 11 din Obos-Ligaen din Norvegia, una dintre cele mai spectaculoase ligi in care se joaca fotbal in aceasta pauza a campionatelor puternice. M-am oprit asupra acestui duel dintre liderul clasamentului si locul 8, unul in care pentru mine favorita este destul de clara.

In cele 10 etape disputate pana acum, Ham-Kam, a fost invinsa o singura data, iar in 8 din aceste meciuri a inregistrat pronosticul oferit de mine, adica nu a pierdut si s-au marcat peste 1.5 goluri

Nu putem spune aceleasi lucruri bune si despre Asane, aceasta ajungand deja la 5 etape consecutive fara victorie, iar in 3 din acestea s-au marcat si minim 2 goluri.

Echipa care ocupa prima pozitie nu cred ca va avea prea mari emotii in fata mai slab cotatatei Asane, dar pentru a-mi lua masuri de siguranta voi alege acest pronostic cu o cota destul de buna. Cele 2 combatante s-au duelat de 6 ori pana acum, si in toate acestea Ham-Kam nu a pierdut si s-au inscris cel putin 2 goluri.