Biletul zilei Cota 2 – 11.10.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 57%
Castigate: 4/7
Unitati: 189

Un inceput de saptamana ne aduce si o noua etapa pentru calificarile la Cupa Mondiala, conturandu-se deja in majoritatea grupelor selectionatele cu sanse de calificare. Pentru azi am ales sa merg pe 2 meciuri in care am foarte mare incredere si sper sa ne creasca profitul pe aceasta luna.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 11.10.2021

Croatia – Slovacia (ora 21:45)

Grupa H din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2022, ne aduce fata in fata locul 1 si selectionata care ocupa pozitia a patra, diferenta dintre cele doua fiind destul de mare cu 3 etape inante de final, mai exact de 7 puncte.

Croatia a suferit o singura infrangere in aceasta grupa, chiar in prima runda, in deplasarea din Slovenia, cu 1-0, in rest a inregistrat 5 victorii si un rezultat de egalitate. In schimb Slovacia a castigat doar pe teren propriu, cu Cipru.

Partida din tur a fost castigata de croati cu 1-0, acestia fiind de fapt neinvinsi in cele 7 confruntari directe, cu 5 victorii si 2 rezultate de egalitate.

Norvegia – Muntenegru (ora 21:45)

La aceeasi ora ca si prima partida despre care v-am scris mai sus, Norvegia va primi vizita selectionatei muntenegrene, echipa gazda pornind favorita, si nu cred ca va rata cele 3 puncte in acest duel, chiar daca bookmakerii ne-au oferit o cota destul de mare 1.57 .

Norvegienii au ajuns la 4 meciuri consecutive fara infrangere, fiind obligati sa castige pentru a se mentine aproape de liderul Olanda. Orice alt rezultat le-ar scadea considerabil sansele la una din primele pozitii.

Intalnirea directa de la Podgorica a fost castigata de norvegieni cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Sorloth din minutul 35. Acelasi pronostic il vad si de aceasta data, Norvegia va castiga chiar daca vedeta Haaland nu joaca.

Leave a Comment: