Biletul Zilei Cota 2 12.01.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 45%
Castigate: 9/20
Unitati: 53

Biletul Zilei Cota 2 – 12.01.2021 –  Ieri din pacate evenimente neprogramate ne-au scos din carti castigul. Un focar de coronavirus la Celtic a dus la absenta a mai multor titulari si astfel un joc pe care in mod normal l-ar fi castigat la pas s-a terminet remiza. Astazi merg pe o combinatie dintr-un joc de la noi, cel de la Medias, unde ambele trupe au nevoie de puncte, si o partida pentru supravietuire din Qatar. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 12.01.2021

Ponturi pariuri Gaz Metan – Voluntari (ora 17:00)

Ilfovenii vin la Medias cu antrenor nou pe banca tehnica, Bogdan Andone, care l-a schimbat pe Mihai Teja exact inainte de sarbatori. Se intalnesc doua echipe cu griji, clasate in zona fierbinte a retrogradarii, aflate la distanta de un punct una fata de alta, Mediasul pe 12 si oaspetii de azi pe locul 13.

Dupa patru infringeri consecutive elevii lui Jorge Costa au reusit victoria in ultimul joc din decembrie, 1-0 cu Viitorul, al doilea succes obtinut pe teren propriu din 7 partide.

Fara nici un transfer in perioada de intrerupere, mai mult au mai pierdut doua piese grele in angrenajul echipei, atacantul Sanoh și mijlocașul Droppa, mediesenii vor avea viata grea.

De partea cealalta oaspetii, care au suferit datorita problemelor cauzate de coronavirus, au o serie de cinci jocuri de cind nu au mai castigat, ultimul succes fiind 4-0 cu Iasi, in 7 noiembrie.

Voluntari a obtinut doar cinci puncte in 7 deplasari, o victorie si o remiza, si a marcat opt goluri, o medie de un gol de fiecare confruntare.

In perioada de intrerupere au ramas fara Eric, dar au reusit sa faca doua mutari care cred ca vor conta, mijlocasul Droppa si fundasul Briceag, imprumutat de la FCSB.

Ponturi pariuri Al Sailiya – Al Kharaityat (ora 17:45)

Dupa 0-8 in fata liderului. Al Sadd, gazdele de azi au posibilitatea sa mai spele din rusinea catastrofei din runda trecuta printr-un succes in fata ultimei clasate.

Al Sailiya s-a impus in 4 din ultimele cinci partide acasa in fata oaspetilor de azi, ultimul succes consemnat in favoarea Al Kharaityat fiind cel din 2015, 2-1.

Oaspetii sunt formatia cu cea mai slaba defensiva, 33 de goluri incasate in 13 jocuri. Mai mult in cele opt deplasari au inregistrat 8 infringeri si un golaveraj de 3-21.

Un bun prilej pentru golgeterul gazdelor, irakianul Mohanad A., 6 reusite, de a marca si a reusi sa-si imbunatateasca performantele in clasamentul general al marcatorilor.

12

Leave a Comment: