Biletul zilei Cota 2 – 12.01.2022

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 47%
Castigate: 8/17
Unitati: 32

Chiar daca tinerii englezi ne-au tradat complet cu o zi in urma, nu ne putem supara pe ei, mai ales ca de foarte multe ori ne-au adus bilete verzi . Voi merge in continuare pe o dubla pe goluri, aceasta aducandu-ne o cota de 2.13.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 12.01.2022

Qatar SC – Shamal (ora 17:30)

Una din cele mai interesante competitii din tarile arabe este prima liga din Qatar, sau cum mai este cunoscuta de pariori QSL. Aceasta ne prezinta in fiecare runda partide interesante si foarte spectaculoase, crescand foarte mult in valoare si nivel competitional.

Derby-ul suferintei le aduce fata in fata pe echipele de pe locurile 9 si 10, acestea aflandu-se la doar un pas de locurile retrogradabile. Cele doua combatante sunt obligate sa obtina cele 3 puncte, fapt ce le va face cu siguranta pe acestea sa se deschida si sa atace cat mai mult.

In toate cele 4 confruntari directe s-au inscris peste 2.5 goluri si ambele echipe au reusit sa o bage in „ate” cel putin o data.

Barcelona – Real Madrid (ora 21:00 )

Cea mai importanta partida a zilei este duelul din semifinala pentru Super Cupa Spaniei, ce ni le aduce in prim-plan pe cele mai titrate echipe ale Spaniei, Barcelona si Real Madrid. Acest duel va avea loc pe King Fahd International Stadium de la Riyadh.

Chiar daca este un meci fara o miza foarte mare, tot timpul cand cele doua echipe s-au intalnit nu s-au neglijat si mai ales in acest moment cand Barcelona trece printr-o criza si suporterii sunt foarte dezamagiti de evolutia favoritilor. Este un prilej perfect ca aceasta sa isi spele imaginea si sa arate ca si cu aceasta echipa plina de tineri poate sa le tina piept galacticilor de la Real Madrid.

Precedentele 3 dueluri directe au fost castigate de Real Madrid si de fiecare data am vazut cel putin un gol in fiecare poarta si Peste 2.5 in total.

Leave a Comment: