Biletul Zilei Cota 2 12.04.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 66.7%
Castigate: 10/15
Unitati: 613

Biletul Zilei Cota 2 – 12.04.2021 –  Astazi am ales sa merg pe o cota 2 formata dintr-o dubla romaneasca, ultimele doua jocuri care definitiveaza clasamentul pentru zona de playout, si in care toate formatiile angrenate sunt interesate sa nu piarda, pentru a intra cu un punctaj cit mai bun. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 12.04.2021

Ponturi pariuri Viitorul – Gaz Metan (ora 20:30)

Un meci intre doua echipe “oropsite”, cu mult sub asteptarile pe care le aveau la un moment dat, in special trupa de la Ovidiu, o prezenta constanta in playoff sezoanele trecute.

Gazdele la primul joc fara Mircea Rednic pe banca, acolo unde a preluat fraiele Catalin Anghel, cel care a fost secund sub toate “domniile” din ultimii ani, indiferent ca a fost la timona Gică Hagi, Ruben de la Barrera șau Mircea Rednic.

La dobrogeni nu este nici o noutate, Anghel a mai fost principal al gazdelor in perioada 2009-2013. La revenirea sa ca numarul 1 nu se poate baza pe serviciile lui V. Ghiță si Casap, ambii accidentati.

La oaspeti insa Mihai Teja are o lista lunga de absenti,  Francisco, Yuri, Chamed, Horșia, Ze Manuel, toti suspendati.

Cele doua grupari s-au confruntat pina acum in prima liga de 15 ori, raportul fiind usor favorabil mediesenilor, 7-5, alte trei partide terminindu-se la egalitate.

La Ovidiu gazdele au pierdut doar in primul sezon in fata Mediasului, 0-1 in 2012, dupa care au urmat patru succese si doua remize, din care trei victorii consecutive in ultimele trei editii de campionat.

Pont: 1x @ 2-6 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Poli Iasi – Hermannstadt (ora 17:30)

In Copou un meci al suferinzilor, ultimele doua clasate incearca sa mai adauge ceva la zestrea subtire din clasament, sibienii avind chiar sansa “sa coboare” Dinamo pe penultimul loc in cazul unui succes.

Cei doi antrenori, Nicolo Napoli la gazde, respectiv Eugen Beza la sibieni joaca o partida pe care o vor disputa si in playout, ambele tabere avind loturile valide si fara absente importante.

La oaspeti inlocuirea lui Liviu Ciobotariu cu fostul secund, Eugen Beza, a adus “socul” mult asteptat, sibienii zdrobind pur si simplu runda trecuta pe FC Arges, revelatia campionatului, printr-o victorie impresionanta prin proportiile scorului, 4-1.

Oaspetii pe linga moralul bun dat de succesul din fata pitestenilor au de partea lor si bilantul general din confruntarile cu moldovenii, 4-2. In plus vin si cu dorinta de a razbuna esecul din jocul tur, 0-1.

Hermannstadt nu a pierdut niciodata la Iasi, in 4 jocuri, doua remize si doua victorii pentru ardeleni, singurele succese obtinute de moldoveni, doua la numar, au fost in deplasare.

Pont: 2-5 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

12

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment: