Biletul zilei Cota 2 – 12.06.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: 1

Ce pot spune despre aceasta zi in care oferta incepe sa fie acceptabila, decat ca sunt bucuros ca am reusit sa aleg 2 meciuri ale caror pronosticuri au sanse foarte mari de reusita. Este vorba de o partida din Suedia si una din Norvegia, prima debutand inca de la ora 16:00.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 12.06.2021

Landskrona – Brage (ora 16:00)

Suntem de-abia in etapa a zecea din Superettan din Suedia, o liga in care spectacolul este la el acasa, si nu de multe ori ne ofera meciuri memorabile, cu rasturnari de situatii si cu scoruri foarte mari.

Duelul din aceasta dupa-amiaza este fix meciul de la care ma astept sa vedem multe faze de poarta, concretizate in goluri. Ambele echipe au avut parte de minim 2 goluri in 3 din precedentele 4 runde disputate.

De asemenea in 12 din cele 14 dueluri directe s-au marcat peste 1.5 goluri, iar in 11 din acestea s-a depasit chiar borna de 3 goluri reusite. Brage s-a impus in precedentele 3 intalniri de acest gen si in toate acestea s-au inscris minim 3 goluri si cel putin cate unul in fiecare poarta.

Grorud – KFUM (ora 19:00)

Obos-Ligaen din Norvegia ne-a pregatit un inceput spectaculos, ajungand deja in etapa a cincea, unde vom avea parte de un duel, intre locul 5 si locul 10, echipe careau reusit sa castige fara drept de apel in ultima etapa, prima in deplasare cu 4-2, iar cea din urma pe teren propriu cu scorul de 4-0. Aceasta runda a fost una in care acestea au demonstrat o pofta foarte mare de joc si ma astept ca ambele sa repete si sa continue in acelasi ritm

Atat Grorud, cat si KFUM sunt doua echipe care vor lupta pana in ultimele etape pentru a incerca o promovare directa, sau macar sa ajunga in Play-Off.

In toate cele 10 intalniri directe pronosticul preferat de acestea a fost cel dat de mine, cu 8 din acestea cu minim 3 goluri si tot 8 in care ambele porti nu au ramas intacte.

Leave a Comment: