Biletul zilei Cota 2 – 12.07.2021

biletul zilei cota 2

Biletul zilei Cota 2 din aceasta zi va fi unul foarte simplu si ma astept sa nu ne dea prea mari emotii. Acesta va fi compus dintr-un singur eveniment, care este menit sa ne aduca un nou verde si sa ne mentina pe profit in continuare. Haideti ca v-am tinut destul pe jar, acum sa trecem si la cateva amanunte despre partida!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 12.07.2021

Halmstad – Djugarden (ora 20:00)

In ciuda partidelor destul de echilibrate din acest debut din prima liga suedeza, observam ca echipa oaspete se mentine in partea superioara a clasamentului. Djugarden lupta in acest sezon pentru castigarea titlului de campioana, iar echipa gazda incearca sa se mentina aproape de mijlocul clasamentului.

In 4 din ultimele 5 partide jucate de oaspeti s-au marcat peste 2.5 goluri si chiar daca 2 dintre acestea au fost amicale, observam ca nu fac rabat de la fotbalul spectacol.

In schimb Halmstad a practicat un fotbal prudent, fapt observat si din scorurile inregistrate si pana acum, avand 4 rezultate de egalitate, 3 infrangeri si 2 victorii, doar de 2 ori marcandu-se minim 3 goluri .

Mi-au atras atentia foarte mult rezultatele din confruntarile directe, avand cel putin 3 goluri in 8 din precedentele 10 partide. Ma astept sa vedem un meci incrancenat, dar in acelasi timp sunt sigur ca golurile nu vor lipsi, si sunt sanse foarte mari sa fie de ambele parti.