Biletul zilei Cota 2 – 12.09.2021

Ultima zi din saptamana ne aduce meciuri intre echipe care erau nerabdatoare sa revina pe terenul de fotbal in campionatele nationale. V-am pregatit o dubla pe goluri, care formeaza impreuna un bilet cu cota de 2.12.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 12.09.2021

Sampdoria – Inter – (ora 13:30)

Runda cu numarul 3 din Serie A ne-a pregatit o deplasare destul de grea pentru campioana en-titre, Inter, aceasta jucand pe Stadio Luigi Ferraris din Genoa, impotriva Sampdoriei. Totusi dupa primele 2 etape observam ca Inter spera din nou la locurile fruntase, castigand 6 puncte din 6 posibile, iar Sampdoria se va lupta in partea inferioara a clasamentului, obtinand doar un punct.

Chiar daca echipa gazda nu a reusit inca sa marcheze, ma astept sa ii vad mai motivati in acest duel si sa incerce sa demonstreze ca isi merita locul pe prima scena fotbalistica din Italia. In sezonul trecut si-au impartit punctele, fiecare dintre acestea castigand pe teren propriu. Ambele meciuri disputate de Inter s-au incheiat cu minim 3 goluri reusite.

In 8 din ultimele 10 confruntari directe nu au lipsit cele 3 goluri inscrise, fapt ce cred ca se va intampla si de aceasta data.

Reading U23 – Nottingham U23 – (ora 21:00)

Duelul dintre cele 2 reprezentante U23, se pregateste a fi unul foarte spectaculos, cu multe faze de poarta, care ar trebui sa se concretizeze in minim 3 goluri. V-am onisnuit deja cu alegerea de meciuri din altfel de ligi in care de obicei se marcheaza foarte mult.

Atat echipa gazda, cat si cea oaspete vin dupa o partida in care s-au inscris peste 2.5 goluri, fapt ce ne duce cu gandul la un nou pronostic de acest gen, castigator.

Se pare ca nu s-au confruntat pana acum, dar cu siguranta nu se vor menaja si vor incerca sa isi asigure victoria prin marcarea de multe goluri, amandoua avand o medie de aproape 3 goluri pe etapa, pana acum.

Leave a Comment: