Biletul Zilei Cota 2 13.01.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 42.1%
Castigate: 8/19
Unitati: -58

Biletul Zilei Cota 2 – 13.01.2021 –  Inca un pas verde am facut ieri si speram sa continuam si azi pentru a iesi din acest decor de iarna si usor sa incepem sa acumulam unitati si profit. Astazi am schimbat putin “modul de exprimare” si voi merge pe trei goluri din partea a trei formatii, doua implicate in zona fierbinte, la Medias si in Qatar, iar a treia lupta pentru podium in Tunisia, practic derbiul rundei. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 13.01.2021

Ponturi pariuri Hermannstadt – Dinamo (ora 19:00)

Sibienii intalnesc Dinamo intr-un moment foarte prost al existentei bucurestenilor, pe linga problemele mai vechi aparind si obligativitatea platii catre doi fosti dinamovisti, secundul Sebastian Moga si fundasul slovac Kristian Kostrna, a unor datorii astfel incat clubul sa nu riste sa ajunga la depunctare.

La capitolul plecari am mai notat una in cursul zilei de ieri, dupa antrenament, portarul Tomas Mejias, titular in 10 partide, a anuntat ca nu face deplasarea la Medias si doreste sa inceapa negocierile pentru o despartire amiabila.

De asemenea nu au facut deplasarea fiind accidentati fundasii Ricardo Grigore si Ante Puljic, precum si spaniolul Camara, toti trei acuzind probleme musculare.

Ponturi pariuri Umm Salal – Al Wakra (ora 15:15)

Doua dintre echipele care lupta pentru supravietuire in prima liga, locurile 9 si 10, din 12 formatii, se confrunta intr-o partida in care egalul ar putea fi o solutie buna.

Gazdele au un singur gol reusit in patru jocuri pe teren propriu, in timp ce Al Wakra o victorie si sase esecuri din 7 deplasari, in care a inscris cinci goluri.

Ponturi pariuri CS Sfasien – Esp. Tunis (ora 15:00)

Derbiul etapei cu numarul 7 in care gazdele intalnesc liderul campionatului in Tunisia, Esperance Tunis, intr-un moment foarte bun al oaspetilor.

Tunis este fara infringere dupa 6 jocuri, avind cinci succese si o remiza, golaveraj 9-2.

Gazdele de asemenea fara infringere in jocurile de pe teren propriu, trei victorii in trei dispute, opt goluri inscrise, o medie de aproape trei goluri de fiecare disputa.

13

Leave a Comment: