Biletul zilei Cota 2 – 13.01.2022

bz cota 2

Intr-o zi in care fotbalul nu se poate lauda cu cea mai grozava oferta, noi totusi am reusit sa facem un bilet cu sanse de reusita de peste 90%. Voi continua sa mizez pe o dubla pe goluri, aceasta aducandu-ne o cota de 2.11.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 13.01.2022

Al Feiha – Al Fateh (ora 14:30)

Competitiile din tarile arabe au devenit foarte interesante in aceasta perioada in care multe campionate sunt in pauza sau in cel mai bun caz ne ofera meciuri din cupele nationale. Al Feiha si Al Fateh nu au impresionat in aceasta prima parte de sezon, dar totusi au incercat sa se pastreze cat mai departe de subsolul clasamentului.

Al Fateh este una din cele mai spectaculoase echipe de pana acum, aceasta practicand un fotbal frumos, dar si pagubos, pierzand foarte multe puncte din acest motiv. In 4 din precedentele 5 meciuri jucate de aceasta s-a inscris cel putin o data in ambele porti si tot in atatea am avut cel puti 5 in total.

In 6 din cele 7 confruntari directe s-au inscris peste 2.5 goluri sau ambele echipe au reusit sa o bage in „ate” cel putin o data.

Napoli – Fiorentina (ora 19:00 )

Una din cele mai importante partide ale zilei este duelul din Cupa Italiei, ce ni le aduce in prim-plan pe 2 echipe cunoscute din fotbalul italian, Napoli si Fiorentina. Acest duel va avea loc pe bine-cunoscutul Stadio Dieogo Maradona din Napoli.

Avand in vedere ca este cam singurul trofeu la care pot spera cele doua in acest sezon, ma astept sa vedem un duel echilibrat, dar si spectaculos in acelasi timp. Napoli a ajuns deja la 4 meciuri consecutive in care s-a deschis scorul inca din prima repriza. Violetii stau si mai bine din acest punct de vedere acumuland 7 partide in care s-a marcat cel putin un gol in prima parte.

In 4 din precedentele 5 dueluri directe Napoli a reusit sa castige, dar tot in acelasi procentaj am avut parte si de minim un gol in prima repriza.