Biletul zilei Cota 2 – 13.06.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: 1

Usor, usor ne apropiem de jumatatea lunii iunie, lucrul bun fiind faptul ca vom fi cu siguranta pe plus in aceasta prima parte si cu sanse mari sa si incheiem in acelasi ritm. Cele 2 pronosticuri de pe biletul zilei ajung impreuna la o cota de 2.26, iar prima partida va incepe inca de la ora 17:00!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 13.06.2021

HB Torshavn – Vikingur (ora 17:00)

Prima liga din Insulele Feroe a ajuns deja la runda 13 si pana acum am avut parte de multe partide spectaculoase, ceea ce ne asteptam sa avem parte si in duelul dintre locul 2 si locul 3, pozitii care duc in Europa Conference League.

Atat HB Torshavn, cat si Vikingur au o medie de peste 3 goluri in cele 11 meciuri disputate, aflandu-se la doar 2 puncte distanta una de cealalta. Cele doua combatante trec printr-o forma de invidiat, prima ajungand la 9 meciuri consecutive fara infrangere, iar oaspetii avand o serie de invincibilitate de 8 partide.

In 13 din ultimele 15 confruntari directe am avut parte de cel putin 3 goluri, si in 11 s-a inscris minim un gol in fiecare poarta. HB Torshavn a ajuns la 6 dueluri directe la rand, jucate in calitate de echipa gazda, in care a reusit sa castige si de fiecare data s-au marcat peste 2.5 goluri

Viking – Valerenga (ora 21:00)

Doua dintre cele mai cunoscute echipe din fotbalul norvegian se vor intalni intr-un duel echilibrat, fapt observat si din cotele oferite de bookmakeri. Ma astept totusi sa vedem un real spectacol insotit in acelasi timp de multe suturi pe poarta, care sa se finalizeze si in goluri.

In 3 din ultimele 4 partide disputate de echipa gazda, s-au marcat minim 3 goluri, cele mai multe fiind in infrangerea din deplasarea de la Haugesund, cu scorul de 4-2.

De asemenea Valerenga a ajuns la 13 meciuri consecutive in care am avut parte de goluri in ambele porti sau peste 2.5 goluri in meci si nu cred ca se va opri chiar acum.

Atat Viking, cat si Valerenga au o medie de peste 3 goluri in cele 6 meciuri jucate pana acum. Precedentele 5 intalniri directe s-au terminat cu pronosticul Ambele echipe inscriu sau pPeste 2.5 goluri. destul de usor.

Leave a Comment: