Biletul zilei Cota 2 – 13.09.2021

Ziua de 13 a lunii septembrie ma astept sa fie cea care va sparge ghinionul avut pana acum si sa incepem sa legam castigurile. Va recomand sa aruncati un ochi peste biletul oferit de mine cu o cota de 2.32 si de ce nu sa mizati cat va permiteti.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 13.09.2021

Crewe U23 – QPR U23 – (ora 15:00)

Nu poate lipsi din saptamana macar un pronostic de la un meci din acest campionat in care tinerii jucatori din Anglia incearca sa se remarce, pentru a ajunge sa joace pentru primele echipe, sau sa obtina chiar transferuri la unele mai mari. Sunt siguri ca de cand ma urmariti a inceput sa va atraga si voua atentia aceste ligi de fotbal, peste care inainte treceati cand alegeati un pariu.

Atat echipa gazda, cat si cea oaspete vin dupa 3 etape in care media de goluri a depasit borna de 3, QPR apropiindu-se chiar de 5 goluri pe runda. Nu concep ca in acest meci sa nu se inscrie minim 3 goluri, si chiar 1-2 din prima repriza.

In 4 din cele 5 dueluri directe s-au inscris peste 3.5 goluri, cel mai mare scor fiind rezultatul de egalitate 3-3, din anul 2016.

Volendam – Roda – (ora 21:00)

Luni seara de la ora 21:00 liga secunda din Olanda, ne pregateste un duel foarte interesant intre 2 echipe cu un inceput destul de greoi, dar spectaculos. Atat Volendam, cat si Roda, au demonstrat in aceste prime 5 etape jucate ca mizeaza foarte mult pe cartea atacului, dar din pacate acest stil ofensiv le-a a adus si multe goluri incasate.

Echipa gazda a avut parte de minim un gol in fiecare repriza, in 4 din cele 5 runde disputate. De asemenea Roda a inverzit acest pronostic in 3 din ultimele 4 jucate.

S-a ajund deja la 12 confruntari directe consecutive cu cel putin un gol in fiecare parte a meciurilor.

Leave a Comment: