Biletul zilei Cota 2 – 14.06.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: 1

O noua saptamana va incepe si ne va pune la incercare priceperea in cautarea unor pronosticuri castigatoare, dar bineinteles ca nu am renuntat asa usor si am reusit sa va aduc un nou bilet al zilei cota 2, care are sanse mari de reusita. Va recomand sa il jucati cat mai repede deoarece nu este exclus sa scada cotele!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 14.06.2021

Villa Espanola – Boston River (ora 21:00)

Runda a cincea din Primera Division – Apertura Uruguay ne-a pregatit o partida intre cele mai slabe echipe din acest debut de sezon, Villa Espanola si Boston River, niciuna dintre acestea nereusind sa obtina vreo victorie pana acum.

Ambele combatante au demonstrat o slabiciune foarte mare in defensiva, prima incasand 6 goluri, iar echipa oaspete are deja 10 primite. Acest duel al suferintei ma astept sa fie unul foarte spectaculos si sa aiba un debut de senzatie cu 1-2 goluri in prima parte.

Villa Espanola a avut cel putin un gol in prima repriza in ultimele 2 etape, iar echipa oaspete a ajuns deja la 3 meciuri consecutive cu astfel de debuturi.

Leiknir – KR Reykjavik (ora 22:15)

Paradoxul la aceasta partida este ca bookmakerii ne ofera cote destul de mari pentru goluri marcate, desi toate premizele merg spre un duel spectaculos si cu foarte multe goluri. Am ales totusi sa merg pe un pronostic mai safe, care m-a ajutat deja sa am multe reusite, mai exact ca ambele echipe inscriu sau peste 2.5 goluri.

Atat Leiknir, cat si KR Reykjavik au o medie de peste 2.5 goluri pe etapa, fapt ce mareste sansele de castig ale pronosticului. In 6 din ultimele 8 partide disputate de echipa gazda s-au marcat peste 2.5 goluri, acelasi procentaj de reusita avandu-l si KR Reykjavik, in precedentele 8 meciuri.

S-a ajuns deja la 4 intalniri directe consecutive in care ambele echipe au impresionate, fapt observat din scorurile avute, 5-1, 6-1, 3-2 si ultimul 4-3. Cu Leiknir in calitate de gazda s-a jucat de 6 ori si in 5 din acestea s-au inscris minim 3 goluri.

Leave a Comment: