Biletul zilei Cota 2 – 14.07.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 28.6%
Castigate: 6/21
Unitati: -759

Pentru aceasta zi de miercuri v-am pregatit 2 pronosticuri exclusiv din calificarile pentru Liga Campionilor, aceste partide fiind singurele care mi-au atras atentia din oferta foarte saraca. Cota biletului de azi ajunge la 2.32 si cu siguranta va va atrage si voua atentia!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 14.07.2021

Legia – Bodo/Glimt (ora 21:00)

In aceasta seara vom avea parte de un duel foarte interesant, intre polonezii de la Legia si norvegienii de la Bodo/Glimt, doua echipe care au demonstrat in tur ca fotbalul spectacol este la el acasa si ca amandoua vor sa impresioneze.

Chiar daca Legia a condus partida de la inceput pana la final, gazdele au incercat sa se tina aproape si au pierdut pana la urma doar la un gol distanta. Ma astept ca si in aceasta mansa retur sa avem parte de multe goluri si, de ce nu, in ambele porti.

Voi miza pe un pronostic pe goluri si va trebui sa vedem cel putin 3 in cele 90 de minute, poate chiar ne vor face o surpriza si se vor inscrie inca din prima parte.

Alashkert – Connahs Q. (ora 18:00)

Dupa ce in tur am avut parte de un meci cu rasturnari de situatie, galezii deschizand scorul in minutul 19, iar armenii reusind chiar pana la pauza sa intoarca rezultat, si intr-un final scorul fiind 2-2, ma astept ca armenii sa aiba o misiune mai usoara si chiar sa castige.

Pentru a oferi sanse mai mari de castig pronosticului, voi alege o calificare a lui Alashkert in 90 de minute, pe langa victorie, avand la indemana si rezultatele de egalitate 0-0 si 1-1.

Nu cred ca armenii vor avea emotii prea mari cu echipa oaspete, primii fiind mult mai valorosi si cu siguranta isi doresc un parcurs mai lung in Europa.

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply