Biletul zilei Cota 2 – 14.09.2021

In sfarsit marea competie europeana, Liga Campionilor, a revenit in prim-plan, cu dueluri de 5 stele, care mai de care si nu puteam sa ratez aceasta seara. Mi-am gasit 2 favorite pentru aceasta zi de marti si am facut o cota de 2.03.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 14.09.2021

Young Boys – Manchester United (ora 19:45)

Unul din cele mai dezechilibrate meciuri din aceasta seara, ne aduce fata in fata campioana Elvetiei si pe Diavolii Rosii, care au reusit sa il repatrieze pe marele Cristiano Ronaldo. Voi merge direct pe victoria echipei engleze, care pare a avea sanse mari sa castige grupa F.

Ambele echipe vin dupa 6 partide la rand in care nu au simtit gustul infrangerii, iar in ultima etapa din campionat au reusit sa marcheze cate 4 goluri. CR7 este pregatit sa straluceasca din nou, si in Liga Campionilor, si de ce nu!? isi doreste sa castige un nou trofeu.

Singurele confruntari directe au avut loc tot in faza grupelor Ligii Campionilor, in 2018, cand Manchester United a castigat ambele partide, fara sa primeasca gol.

Malmo FF – Juventus (ora 22:00)

De asemenea avem un nou duel interesant pentru aceasta seara stelara, intre 2 echipe intre care diferenta de valoare este destul de mare. In acelasi timp Juventus vine dupa un debut dezastruos in Serie A, obtinand un singur punct in primele 3 runde, fapt ce ar trebui sa ii motiveze pe jucatorii torinezi sa castige cele 3 puncte puse in joc, pentru a mai spala rusinea suferita.

Nici echipa gazda nu se poate lauda cu parcursul din ultimul timp, ajungand la 3 partide consecutive, fara victorie. Lista de accidentari este destul de lunga de ambele parti, dar totusi alb-negri au un lot mai valoros, chiar daca si-au pierdut cel mai bun jucator, Cristiano Ronaldo.

Cele 2 combatante din aceasta seara, s-au intalnit in sezonul 2014/2015 de Liga Campionilor, in grupe, Juventus castigand ambele partide cu 2-0.

Leave a Comment: