Biletul zilei Cota 2 – 14.10.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 54%
Castigate: 15/28
Unitati: 318

S-au terminat cele 2 etape din preliminariile Cupei Mondiale si am ramas pentru joi cu o oferta extrem de slaba, dar am reusit totusi sa identific 2 partide in care voi miza pe goluri. Dubla aleasa de mine ne aduce o cota de 2.56.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 14.10.2021

Molde U19 – Mjondalen U19 (ora 15:00)

Liga de juniori a Norvegiei propune mereu confruntari in care nu lipsesc golurile si rasturnarile spectaculoase de scor. Juniorii lui Molde si Mjondalen se intalnesc intr-un meci care, intr-o oferta asa de saraca precum cea de joi, nu avea cum sa nu -ti atraga atentia.

In fiecare din ultimele 5 partide disputate de cele doua echipe s-au marcat mai mult de 2.5 goluri. Mai mult decat atat, Mo;de a pierdut acum doua etape cu incredibilul scor de 1-11. De cealalta parte si Mjondalen are bifata o infrangere usturatoare, 1-7 acasa cu Viking.

Deasupra acestor lucruri deloc de neglijat, in singura intalnire dintre cele doua, s-au marcat nu mai putin de 4 goluri si, chiar daca locurile in clasament nu sunt grozave, ma astept la un meci plin de goluri. Si nu oricum, ci chiar din prima repriza.

FC Helsingor – Esbjerg FB(ora 20:00)

Ramanem si cu al doilea meci propus azi tot sub auspicii nordice. Helsingor este nimeni alta decat echipa care conduce liga secunda daneza, avand 24 de puncte stranse si o medie de peste 2 goluri pe meci. Este o formatie ofensiva care are ca obiectiv clar anul acesta promovarea in prima liga.

Esbjerg, echipa care a cochetat cu prima liga, se afla la jumatatea clasamentului, fara a avea o aparare care sa poata sa-i reziste liderului infometat de goluri. Cum in ultima etapa liderul a pierdut in deplasare, ma astept sa-si ia revansa in fata propriilor spectatori.

Si in confruntarile directe dintre cele doua echipe au fost putine meciurile in care s-au marcat mai putin de 3 goluri. Prin urmare mizez pe un meci cu peste 2.5 goluri.

Leave a Comment: