Biletul zilei Cota 2 – 15.01.2022

bz cota 2

Din pacate venim dupa un esec surprinzator, duelul pe care ma axasem sa se marcheze cel putin 2 goluri in prima parte, terminandu-se surprinzator cu un rezultat fara goluri marcate. Pentru aceasta zi voi paria pe un singur pronostic pe goluri care ne aduce o cota de 2.02.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 15.01.2022

FC Porto U19 – Pacos Ferreira U19 (ora 17:00)

In aceasta zi voi apela la o partida surprinzatoare foarte multi, in care se vor duela echipele de tineret U19 ale lui FC Porto si Pacos Ferreira. Prima este favorita la obtinerea celor 3 puncte, dar sincer nu m-ar surprinde sa avem parte si de o surpriza.

Echipa gazda a inregistrat 9 meciuri la rand fara infrangere si chiar daca nu a aratat cel mai spectaculos fotbal, ma astept ca de aceasta data tinerii alb-albastri sa isi arate calitatile si sa incerce sa „rupa plasa”. In schimb oaspetii au demonstrat pana acum ca le place sa practice un fotbal placut ochiului.

Voi miza pe un pronostic pe goluri, ambele echipe fiind obligate ca la finalul celor 90 de minute sa o bage in ate de cel putin 4 ori, fapt ce mi se pare usor realizabil.