Biletul zilei Cota 2 – 15.03.2022

bz cota 2

Proiectul cota 2 merge mai departe si chiar daca nu avem cea mai buna oferta incerc sa va ofer calitate cum v-am obisnuit pana acum. Pentru azi incercam ca trecem de prima jumatate a lunii cu verde si v-am pregatit o dubla pe goluri.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 15.03.2022

Spezia U19 – Crotone U19 (ora 11:30)

Primul pronostic ales este din Primavera 2, si va fi unul pe goluri de la partida dintre Spezia U19 si Crotone U19. Destul de devreme in aceasta zi de marti se vor duela ocupantele pozitiilor 8 si respectiv 12, doua echipe care nu prea au sperante mari pentru acest sezon.

Golaverajele detinute de cele 2 combatante sunt de partea noastra, prima avand o medie de aproape 3 goluri pe etapa. In 14 din cele 15 runde disputate de Crotone U19 s-au marcat minim 3 goluri.

Cele doua combatante s-au duelat de 3 ori pana acum, iar in 2 din acestea s-au inscris peste 2.5 goluri.

Unterhaching – Schweinfurt (ora 20:00 )

Al doilea pronostic este ales de la un duel foarte interesant dintr-o liga inferioara din Germania. Mai exact Regionalliga Bayern ni le aduce in prim plan pe Unterhaching si Schweinfurt, doua echipe aflate la 8 puncte distante una de cealalta.

Schweinfurt este una dintre cele mai prolifice privind golurile in meci, avand minim 3 reusite in 8 din ultimele 10 etape. Mizez foarte mult pe aceasta cand ma gandesc la marcarea a cel putin 3 goluri in meci, avand un golaveraj foarte bun, cu 81 de goluri inscrise si doar 34 incasate. Cu o medie de peste 3 goluri pe runda se poate lauda si echipa gazda, dar are un golaveraj mai echilibrat.

In ultima confruntare directa Schweinfurt a castigat cu scorul de 2-1, si am sperante mari ca se va repeta traditia a cel putin 3 goluri.