Caută
Close this search box.

Biletul zilei Cota 2 – 15.06.2021

biletul zilei cota 2

Dupa acest parcurs foarte bun avut pana acum, ma astept sa incheiem aceasta prima jumatate a lunii cu un nou succes, asa ca am ales 2 pronosticuri cu sansa de succes de peste 90%. Am ales in premiera, sa merg pe unul din cele 2 ponturi, pe o partida de la EURO 2020.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 15.06.2021

Ungaria – Portugalia (ora 19:00)

Una dintre cele mai dezechilibrate partide din Grupa F, ne aduce fata in fata pe Ungaria, care pleaca cu ultima sansa in aceasta grupa si Portugalia, fosta campioana europeana si cu sanse la trofeu si in acest an.

Portugalia este obligata sa castige acest meci pentru a avea sanse de calificare mai departe din aceasta grupa de foc, din care mai fac parte Germania si Franta, care se vor duela la 3 ore distanta. In ultimele 15 partide jucate de portughezi, acestia au fost invinsi o singura data, de Franta in Uefa Nations League, cu scorul de 1-0.

In ciuda parcursului destul de bun avut de maghiar in ultimele 11 meciuri in care au fost invincibili, observam ca adversarii acesteia nu au fost unii foarte buni, cea mai tare selectionata intalnita fiind Turcia.

Cele doua selectionate s-au confruntat de 8 ori pana acum, 7 din aceste intalniri fiind victorii de partea portughezilor si o singura data au terminat la egalitate.

Sundsvall – GAIS (ora 20:00)

Runda a zecea din Superettan din Suedia, ne-a pregatit unul dintre cele mai interesante dueluri, Sundsvall si GAIS, intalnindu-se 2 echipe care spera la ocuparea unei pozitii cat mai sus in clasament, de ce nu chiar ma astept sa lupte la promovare.

Echipa gazda a jucat de 4 ori in acest sezon, pe teren propriu si in 3 din aceste meciuri a avut parte de cel putin un gol, in prima parte a jocului. De asemenea GAIS a ajuns la 5 partide consecutive in care golul nu a lipsit in prima repriza.

Confruntarile directe au fost un factor important in alegerea pronosticului, observand faptul ca in toate aceste partide jucate in ultimii 10 ani s-a marcat lejer minim un gol in prima parte.